3 ting du ikke kan undvære som haveejer

Af Boligjunkies - 03 May 2022

Er du en af de heldige danskere der har en have til rådighed, enten i form af en have og græsplæne der hører til det hus du bor i, eller i form af en kolonihave du kan køre ud til og få fred fra byens summen?
Så ved du sikkert allerede godt, hvor vigtigt det er at have de rigtige haveredskaber, sådan så man kan holde sin have og græsplæne flot og indbydende, både i dine egne øjne, men også for dine gæster. Nogle ting er vigtigere end andre, så vi har valgt 3 ting ud, som vi mener at man ikke kan undvære som haveejer. Hvilke, kan du læse mere om i denne artikel.

1) Haveslange og adgang til vand

Der er mange grunde til, at det er så vigtigt at have en have og en pålidelig kilde til vand. For det første har planter brug for vand for at vokse og blomstre, og det er vigtigt at have en måde, hvorpå de nemt og bekvemt kan få adgang til denne vigtige ressource. Desuden gør det at have en haveslange det meget lettere at passe dine planter og vedligeholde havens sundhed.

2) Robotplæneklipper til græsplænen

Hvis du er på udkig efter en alsidig plæneklipper med lav vedligeholdelse, kan en robotplæneklipper være den ideelle løsning for dig f.eks. husqvarna automower 310. I modsætning til traditionelle gas- eller elektriske plæneklippere er de moderne robotplæneklippere selvkørende og kan programmeres til at slå græsplænen efter en tidsplan, der passer dig.

3) Diverse haveredskaber

Enhver haveejer ved, at det er vigtigt at have det rigtige værktøj for at holde haven i topform. Hvordan skal man trods alt kunne rive blade op eller luge ukrudt i blomsterbedet uden det rette værktøj? Selv om en grundlæggende rive, spade og skovl kan hjælpe dig i gang, er der et væld af andre haveredskaber, som kan være nyttige, afhængigt af hvad der skal gøres.