7 er stole – moderne og dansk design til spisestuen

Af Peter - 15 Feb 2021

Mangler du nogle nye spisebordsstole til spisebordet? Leder du efter noget moderne dansk design, som ikke går af mode i den nærmeste fremtid? Så er det måske 7 er stole, som du er på udkig efter.

7 er stole er et ikon indenfor moderne møbelhistorie. Dens unikke form er tidløs, utrolig alsidig og udstyret med masser af personlighed og karakter uden at være visuelt overvældende. Stolen er lavet udelukkende af kvalitet, der giver styrke, fleksibilitet og holdbarhed til trods for dens slanke udseende. 7 er stole er altså yderst populære i de danske hjem, og de står efterhånden og pryder ved de fleste spiseborde i Danmark. De findes i mange forskellige typer og modeller. Du kan f.eks. få armlæn på dine 7 er stole, og så kan de fremstilles i mange forskellige materialer, således at du kan få dine 7 er stole lige præcis, som du ønsker dig dem. Stole fra Arne Jacobsen er dyre og en investering i sig selv, men du vil med garanti ikke fortryde dette køb, og du kommer til at få glæde af disse lækre møbler i meget lang tid.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her dine 7 er stole.

Design dine helt egne 7 er stole

Det er vigtigt med sådan et køb, at du får dine stole lige præcis sådan, som du ønsker dem. Dette er også grunden til, at du kan designe dine helt egne 7 er stole i det materiale og den type, som du synes.

Det mest populære materiale at fremstille sine nye stole på er med Classic læder. Her får du en slidstærk, tyk og kraftig læder, der bliver spændt på jævnt og får en let struktureret overflade. Denne type læder findes i 8 forskellige farver. Du kan også vælge en af de mest eksklusive lædertyper på markedet, som er Elegance læder. Dette er meget fint sorteret, og sikrer den allerhøjeste kvalitet. Det er en meget fast og tyk læder, som gør, at kun de dygtigste håndværkere kan betrække 7 er stole med denne læder. Til sidst er der Soft læder, som er en mellemting mellem de andre to. Det er naturligvis også en mulighed at få dine stole fremstillet i stof, hvis læder ikke er dig.