Sådan kan du komme i mål med et stilrent køkken

Af Line - 28 May 2024

Er du også mere til de tidløse tendenser, så er det måske også noget du ønsker at bruge i din indretning af boligens køkken. Men det kan måske være en smule svære end i de andre rum, da køkkenet kan have mange delelementer og et stort inventar. Her er der alligevel nogle idéer til, hvordan du kan give dit køkken en mere tidløs fornemmelse. 


Få køkkengrej i neutrale farver og enkle silhuetter 

Noget du kan forsøge dig med, kan for eksempel være at se lidt mere efter det køkkengrej du rekvirere til køkkenet. Der kan måske være mulighed for at finde ting, der passer bedre sammen end andet, og som på den måde minimere de mange forskellige indtryk, som kan forstyrre det stilrene blik. Samtidig kan der også fokuseres på køkkengrej, der er holdt helt enkelt forstået på den måde at det ikke er i overdøvende farver som ikke passer ind, men måske nærmere i neutrale farver eller metalliske farver. Såvel som det i silhuetterne er nogenlunde ensformigt. En af de nemmere måder at komme i mål med dette kan være ved at købe dit grej i sæt eller fra samme mærke, da de ofte har nogle fællestræk. Se for eksempel på stegepander for onyxcookware, der alle ligner hinanden. På samme måde ses at disse pander også bære de neutrale farver, og generelt har et meget stilrent udtryk. 


Hold så vidt muligt orden i køkkenet

Der kan som sagt være rigtig mange ting i et køkken, og det kan hurtigt komme til at se rodet og overvældende ud – hvilket sjældent er i det stilrenes ånd. Derfor kan et andet konkret tip også være at forsøge at holde en vis orden i køkkenet. Enten via god organisering af tingene, god skabsplads eller måske optimalt en blanding af de to. Og på den måde kan måske lykkedes.