Adgangskontrol – gør din virksomhed sikker

Ønsker du ultimativ sikkerhed på din arbejdsplads eller i privaten? Leder du efter et system, som du kan stole på? Så bør du tage et kig på adgangskontrol.

Adgangskontrol giver hurtigt og nemt et overblik over, hvem der kommer og går. Elektronisk adgangskontrol har i mange år især været brugt til virksomheder, men efterhånden som teknologien har udviklet sig, har adgangskontrol også vundet indpas i beboelsesejendomme. Der er masser af muligheder inden for adgangskontrol, og du kan derfor med stor fordel gå på opdagelse blandt de mange muligheder.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her mere information om adgangskontrol.

Adgangskontrol med brik eller kode

Nøglebrikken er en fleksibel løsning, da den til enhver tid kan kodes om til nye formål, hvis en brik eksempelvis er tilbageleveret, kan den kodes om og leveres til en ny bruger. Muligheden for at genbruge brikker er også en økonomisk fordel fremfor en almindelig nøgle. Adgangskontrol med kode kan være en god løsning til ejendomme, hvor der bliver leveret indkøb og varer løbende fra forskellige bude. Koden kan give adgang til den opgang, der skal leveres til, og fragtmanden kan komme ind, uden at der skal udleveres en nøgle.

Forskellige typer adgangskontrol

Der findes som udgangspunkt to forskellige typer adgangskontrol – online og offline. Det er dog også muligt at lave en kombineret løsning. Med et online system er læserne forbundet med kabel direkte til ADK centralen eller via trådløs forbindelse, som giver mulighed for øjeblikkelig opdatering af adgangsrettigheder og for at følge med i, hvem der kommer ind i real time. Offline adgangskontrol består af elektroniske batteridrevne læsere, der monteres direkte på døren eller væglæsere. Opdateringer foretages med en programmeringsenhed og kræver, at man skal ud til læseren for at indlæse de nye oplysninger. Dette er en god løsning til mindre installationer med få døre og brugere. Med en kombineret løsning er det muligt at udnytte fordelene ved begge teknologier. Dette er et godt kompromis, hvis der er mange indvendige døre. Der er altså masser af løsninger, men fælles for dem alle er, at du opnå den ultimative sikkerhed.