Badindretning med eksklusivt bad-tilbehør.

Af Boligjunkies - 05 Aug 2021

Når du indretter dit nye badeværelse, har du selvfølgelig brugt meget energi på at vælge dine klinker, badmøbler, toilet og alle da andre større ting på badeværelset. For at skabe det sidste endelige udryk og understrege stilen på dit bad, findes der et stort udvalg af badeværelsestilbehør, som giver det sidste prik over i´et og som sætter et personligt præg på badet. Hos https://www.flottebade.dk/ har vi et stort og bredt udvalg af tilbehørsprodukter til badeværelser.

Populært badtilbehør

Når du skal vælge badtilbehør, er der nogle produkter, som kan betegnes som nødvendige, mens andre har mere praktiske funktioner.

Af nødvendige produkter, kan vi nævne; Toiletpapirholdere, håndklædekroge / håndklædestænger, sæbedispenserer og toiletbørster.

Toiletpapirholder: Den meste udbredte er den væghængte model, som placeres på væggen, i umiddelbar nærhed af toilettet. Der findes også en række gulvstående modeller, som kan være praktisk på for eksempel de moderne New York´er badeværelser, som er meget populære i disse år og hvor væggene er bygget op i glasvægge, som man ikke kan skrue i.

Håndklædekroge / håndklædestænger: Det siger sig selv, at det er praktisk at have noget at hænge sine håndklæder på, så de ikke ligger og roder på gulvet i badeværelset. Ofte benytter man krogene i nærheden af håndvasken, hvor man kan have de håndklæder, som man bruger, når man har vasket fingrer, til at hænge. Håndklædestænger er ofte brugt til badehåndklæderne, hvor håndklædet hænger over en stang, hvor det kan tørre. Håndklædestænger findes i varianter med plads til flere håndklæder.

Sæbedispensere: En sæbedispenser til re-fill af flydende håndsæbe, er en elegant løsning, som findes i bordstående, eller væghængte modeller.

Toiletbørster: En absolut nødvendighed i forbindelse med toilettet, også disse findes i gulvstående, eller væghængte modeller.

Praktisk badtilbehør

Af andre tilbehørsprodukter til badeværelset, kan vi nævne; hylder, reservepapirsholdere, Affaldsspand, bruseskraber, vasketøjskurv, med mere. Alt sammen ting, som kan være med til at gøre dagligdagen på badeværelset lettere og mere praktisk. Og som kan bidrage til at du får den personlige indretning, som lige præcis du er ude efter.

Kvalitets tilbehør i samme serie

Mange tilbehørsprodukter findes i samme designserier, hvor alt fra papirholder over wc børste til sæbedispenser, er skabt efter samme design, med et ensartet, gennemgående udtryk. Ofte findes de enkelte serier også i forskellige overflader, som på hver sin måde udtrykker den stemning og stil, som du gerne vil frembringe.

Af populære overflader, kan vi nævne:

Krom: Den klassiske blanke overflade, som aldrig går af mode. Krom overfladen er ofte set på armaturer og brusere, så det giver god mening at vælge denne overflade til badtilbehøret også. Krom er som regel også den billigste af de forskellige varianter.

Børstet stål: Også kaldet børstet-krom, Børstet stål. Eller børstet stål look. Her kan være tale om lidt forskellige fremstillingsmetoder, men fælles for dem er at de har en mat stålfarve, men en børstet struktur i overfladen. En overflade, som også går igen i armaturer osv. Fordelen ved den børstede overflade er at kalkpletter og fedtede fingrer, er vanskeligere at se, end på en blank kromoverflade.

Messing: De senere år, har messingoverflader vundet indpas på de danske badeværelser. Den varme farve fra messing giver et eksklusivt udtryk med tråde tilbage i tiden. Messing findes både i blanke og børstede overflader. Også her findes efterhånden mange armaturer og profiler til brusere i messingoverfladen, så du kan holde samme stil, hele vejen igennem.

Sort: Lige som messing, har den sorte farve også fundet sin vej ind på de danske badeværelser, både på badtilbehøret, armaturer og profiler. Igen er ideen at skabe en gennemgående rød tråd i din indretning af badeværelset.

På FlotteBade.dk tilbyder vi produkter af en høj kvalitet i et stærke design, primært danske og skandinaviske samarbejdspartnere og producenter. Det betyder at vores produkter lever op til den skandinaviske designtradition og sikrer dig produkter som du kan nyde år efter år.