Bæredygtige alternativer til forskellige ting i hjemmet

Af Boligjunkies - 18 Feb 2022

Det er efterhånden ikke nogen overraskelse, at man så vidt som muligt skal forsøge at leve mere bæredygtigt. Miljøet har nemlig brug for, at vi sammen finder bedre alternativer til ting som for eksempel plastik, som vi bruger en masse af i vores hverdag. læs videre her for at finde bæredygtige alternativer til ting i boligen.

Bæredygtigt alternativ til isterningeposer og plastiksugerør

Selvom man måske ikke tænker så meget over det, så bruger man faktisk en masse plastik i boligen. Måske i godt kan lide at have isterninger i fryseren, så i altid kan gøre jeres drikkevare lækre og kolde? Så benytter i jer måske af isterningposer lavet af plastik. Dette findes der faktisk et bæredygtigt alternativ til – nemlig isterningebakker. Disse kan du bruge igen og igen, og skal ikke smides ud efter blot et brug.

Måske i også hjemme hos jer tit drikker af plastiksugerør? Så er det altså også noget, i skal overveje at ændre på. Der findes nemlig også hertil et mere bæredygtigt alternativ. du kan nemlig få sugerør lavet af både bambus og metal, som blot skal rengøres, før de kan bruges igen. disse alternativer gør ikke kun, at du hjælper miljøet, men faktisk også i sidste ende, at du sparer lidt penge. Du slipper nemlig for at skulle købe nye isterningeposer og plastiksugerør hele tiden.

Husk en taske eller et indkøbsnet, når i skal ned og handle

Det behøver slet ikke at være særligt svært, når du skal tage mere bæredygtige valg i din hverdag. hvis du hver gang du er nede og handle køber en plasticpose, kan du nemlig blot udskifte denne med et net, som du tager med hjemmefra.

Hav gerne et ekstra net eller en stor taske til at lægge i din bil, så du altid har det med, når du skal handle ind.