Bestil Ekman HP træpiller hos Jysk Biobrændsel

Af Kevin - 15 Nov 2022

Du skal selvfølgelig holde dig varm, når de kolde måneder melder sig. Det rette biobrændsel kan gøre en stor forskel, og derfor bør du også tage ind forbi Jysk Biobrændsel, hvis du søger træpiller. Hos dem kan du finde Ekman HP træpiller, FSC træpiller fra Scandbio og mange andre gode og anerkendte mærker.

Fyr op med Ekman HP træpiller fra Jysk Biobrændsel

Det bedste, du kan gøre, når du fyrer med træpiller, er at bestille dem i god tid, så du ikke står og mangler, når vejret pludseligt vender. Hos Jysk Biobrændsel kan du bestille Ekman HP træpiller, der er et produkt i utroligt høj kvalitet. Ekman HP træpiller er primært lavet af gran og fyr, der under ekstremt højt tryk bliver presset sammen. Det er med til at frigive træets naturlige bindeled, så der ikke er andet end træ i selve pillen. Dette er også med til at give en høj brændværdi. Du kan desuden være helt sikker på at Ekman HP træpiller er produceret efter den europæiske kvalitetsnorm ENplus. Certificeringen er med til at sikre, at Ekman HP træpiller kommer i samme kvalitet hver eneste gang, man køber dem. Vil du lære mere om Ekman HP træpiller, eller bestille dem hjem, så du kan holde varmen, så tag ind forbi www.jyskbiobrandsel.dk.

Udhold vinterkulden med FSC træpiller fra Scandbio

Foretrækker du at bruge FSC træpiller fra Scandbio, så finder du også det hos Jysk Biobrændsel. Ved du ikke, hvad FSC træpiller er? Det er en certificering, der kan bruges til bl.a. træpiller, der er en ikke-statslig international organisation. Med sådanne certificeringer forsøger man at signalere, at kvaliteten er i top. FSC står for Forest Steward Council og hensyn til skovene er vigtige for dem. Da Scandbios træpiller er certificerede med FSC, er du derfor helt sikker på, at de følger standarderne, der er nedsat af FSC. Scandbio er altså et mærke, der ikke bare leverer gode træpiller, som kan holde dig varm til vinter, men også et mærke med en sans for ordentlighed. Når du bestiller FSC træpiller fra Scandbio, kan du vælge enten 6 mm eller 8 mm, leveret enten i løsvægt eller på paller af allerede pakkede sække. Tag ind forbi www.jyskbiobrandsel.dk, hvis du vil lære mere eller bestille træpiller fra Scandbio.

Jysk Biobrændsel er en virksomhed, der startede allerede i 1999. De kan levere med fri fragt til hele Danmark og har desuden 2-5 hverdages leveringstid.