Bilferie med familien: 3 gode tips

Af Boligjunkies - 25 Jun 2021

Hvert år drager flere danskere afsted på bilferie. Vil du gerne arrangere en bilferie med din familie? Så er du landet det rette sted. Det kan nemlig være svært at arrangere sådanne ferier – særligt hvis du har småbørn med på tur. I denne artikel får du derfor 3 gode tips og tricks til, hvordan du arrangerer en vellykket bilferie, der er til stor glæde for store såvel som små.

Sørg for at medbringe underholdning til børnene

Når du tager på bilferie, tilbringes en stor del af ferien i bilen. Det er ikke alle børn, der kan sidde stille så længe uden at brokke sig. Ved at medbringe masser af underholdning, så vil dette problem let kunne undgås. Dine børn kan også lytte til lydbøger på køreturen. Faktisk er det noget, som både store og små kan bruge timevis på. Klik her for mere info om lydbogstjenester og lydbøger til din bilferie.

Hvornår er det en god idé at køre afsted?

Der er nogle, der foretrækker at begynde bilferien sent om aftenen, om natten eller meget tidligt om morgenen. Det skyldes, at der ikke er nær så meget trafik. Der er dog en række ulemper ved at køre på disse skæve tidspunkter. En af dem er, at børnene skal vækkes for at tage af sted. Derudover er der nogle, der mener, at man hurtigere bliver træt af at køre på disse tidspunkter. Det vigtigste er dog, at tidspunktet for afgang passer dig og din familie.

Undersøg mulighederne for stop undervejs

Inden du sætter dig ind i bilen og køre afsted på bilferie, er det en god idé at undersøge, hvor der er mulighed for at holde ind og eventuelt overnatte, hvis der er behov for det. Det er værd at planlægge eventuelle stop og overnatninger, særligt hvis du har børn med på turen, som sover bedst i en seng.