Billig grus, sand og granit til kanon skarpe priser

Gruslevering.dk er Kærvang Materialers online butik, hvilket vil sige, at alt på denne side – grus, granit, jord, topdressing, sand mm – er til direkte levering i bigbag med fragtmand. Kærvang Materialers ApS har 12 års erfaring med handel med sand, grus, granitskærver, muld, flis, spagnum, støbeprodukter osv. Vores store erfaring betyder, at vi kan vejlede dig til det rigtige produkt eller mærke indenfor det grus, sand eller granit som du ønsker at købe. Gruslevering.dk er sikker på, at vi kan imødekomme dine behov for grus – enten det grus, som skal bruges til veje og indkørsler eller grus, der anvendes til støbning. Vi har grus i alle typer – fra grus med en størrelse på 0-4 mm til grus med en størrelse over 64 mm. Derudover har vi granit i forskellige farver og mærker samt et bredt udvalg af jordprodukter. Læs mere om de mange muligheder vi tilbyder indenfor levering af grus.

Vi ser frem til at hjælpe dig med grus og alle dine spørgsmål

Vi er specialister i levering af grus og vi leverer altid til den aftalte tid og pris. Leveringen sker med fragtmand, som kører med en lille lastbil. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb hos Gruslevering.dk, og vi gør derfor vores bedste for, at du får det produkt, som du har behov for. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om et eller flere af vores produkter, er du meget velkommen til at skrive os en mail med alle dine spørgsmål, eller give os et ring. På den måde kan vi sikre os at du får den perfekte kundeservice og at du altid vil kunne finde det lige netop det du mangler indenfor levering af grus.

Kanon kundeservice som altid vil hjælpe forbrugeren

Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan få det bedste resultat, når du skal bruge grus. Levering af grus er vores kernekompetence, og vi vil gøre alt for at imødekomme dine behov. Du kan selvfølgelig også afhente dit grus på vores lager i Tylstrup – 15 km nord for Aalborg. Vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine grus krav.