Blå blomst købes

Af Kevin - 29 Dec 2021

Der er mange mennesker, der samler på bestik og porcelæn, som har en lang tradition bag sig. Her i landet har vi mange stel, som er både smukke og populære blandt samlere. Der findes mange samlere både her i landet og i udlandet.

Da efterspørgslen er ret stor, kan det være noget af en opgave at få opstøvet de dele, som man mangler i sin samling. Også forhandlere af disse populære stel kan have en udfordring i forhold til at få varerne hjem i butikken.

Vil du sælge dit Blå Blomst porcelæn?

Hvis du ligger inde med en mindre eller en større del af stellet Blå Blomst, så findes der et marked for det. Vil du gerne sælge dit Blå Blomst porcelæn, så kan du for eksempel gøre det her på Blå Blomst købes. Her står der anført, hvilke dele der er mest efterspurgt.

Det drejer sig om forskellige stel af mærket Blå Blomst. Se på oversigten, hvilke stel og hvilke dele der er mest brug for.

Har du noget at det liggende, så kan du sælge det og få en god pris for det. Det er måske værd at overveje.

Få penge for dit porcelæn

Hvis du har et gammel porcelænsstel stående i skabet, som du aldrig rigtig bruger, så kan du få både penge og mere plads i dit skab, hvis du skiller dig af med det. Sådan et stel kan optage meget plads i et skab. Den plads kan du så evt. bruge til noget andet.

Desuden kan det være muligt at få en god pris for dit porcelæn, hvis det er noget af det, som er efterspurgt.

De penge, som du får ud af det salg, kan du så eventuelt bruge på noget, som du bliver glad for. Det kan være noget andet spisestel, eller det kan være noget helt andet, som du gerne vil have.

Hvor meget, du reelt kan få for dit stel, afhænger af flere ting. Dels kommer det an på, hvilket stel det drejer sig om. Dels kommer det an på, om du lige har de dele, som der er mest efterspørgsel på. Desuden spiller det også ind, hvilken stand dit porcelæn er i.

Passer alle kriterier på det porcelæn, som du ligger inde med, så kan der være en pæn skilling at hente på dit gamle porcelæn. Se, hvad det mere præcist er, der er brug for. Og se, om der er et match med dit porcelæn.