Bliv klogere på insitu støbning

Insitu støbning? Er dette også et nyt ord for dig? Fortvivl ej, her får du nemlig forklaringen. Måske du skal bruge det i privaten eller erhvervslivet? Udtrykket bliver brugt om beton, som bliver støbt på stedet og er altså ikke en betonvare, der bliver bragt ud færdiglavet fra fabrikken.

Fordelen ved insitu støbning er, at du slipper for revner og fuger. Det kræver altså ikke megen vedligeholdelse, og du er nærmest altid sikret et flot resultat.

Er du bosættende i Østjylland og sidder du med nogle renoveringsovervejelser i tankerne? Dette kan både være større eller mindre projekter. Man kan nærmest lave det hele med insitu støbning.

  • Insitu støbning er fremragende til blandt andet en ny indkørsel. Denne type af betonstøbning giver nemlig en indkørsel uden revner, så der ikke hele tiden popper nyt ukrudt op, som kræver en masse havearbejde. Hvem drømmer ikke om en indkørsel som ikke kræver uanede mængder af vedligeholdelse? Er du én af dem, så skynd dig at vælge insitu støbning.

  • Det kan også være du skal have støbt et fundament til en bygning. Insitu støbning giver en meget ensartet og ren overflade.

Avanceret og specialdesignet byggeri

Når du vælger denne støbningsform, opnår du en masse muligheder. Du har mulighed for at skabe nogle avanceret og specialiseret løsninger og skræddersy det efter dine behov samt ønsker. Det kan være alt fra store flader, vægge, søjler, trapper og gulve. Det er kun fantasien som sætter grænser for byggeriet.

Når der bygges med insitu vil der opleves en større stabilitet og robusthed i konstruktionerne. Dette kan man nemlig kun opnå ved at støbe beton direkte på stedet. Det giver samtidig en større form for fleksibilitet, da man kan tilpasse betonen ude på pladsen. Man har altså rig mulighed for at afstemme det – og enten gøre konstruktionen tykkere eller slankere.