Bo i Københavns fashionable havnekvarter

Af Boligjunkies - 31 Jan 2022

København har vokset sig større og mere moderne inden for de senere år. Ikke at der er kommet flere kvadratkilometer til, men udnyttelsen af pladsen er ekspanderet markant. Især området inde omkring kanalerne og havnebassinerne er blevet inddraget som et fashionabelt bolig- og rekreativt område.

Drømmer du også om at komme til at bo og være en del af dette nye miljø – og må det gerne være på første parket? Så er der flere muligheder for at flytte ind i en af de nyligt opførte københavnerboliger med udsigt til vandet.

Kig nærmere på det spændende A-House på Islands Brygge

Et af de smukkeste og mest spændende boligbyggerier i København ligger på det udbyggede Islands Brygge. Det er det ikoniske A-House, som meget hurtigt blev meget populært. Dels er der tale om en meget interessant arkitektur, som klæder området godt. Dels rummer byggeriet nogle gode moderne lejligheder med en helt overdådig udsigt.

Der hører mange særlige faciliteter med til byggeriet. Det drejer sig blandt andet om privat parkeringskælder, privat fitnesscenter og Nordens største terrasse. Desuden ligger huset tæt på de rekreative områder med havnebassin og kort afstand til Københavns centrum. Det er et sandt paradis for livsnydere, der sætter stor pris på alt det lækre i livet.

Vil du gerne læse mere om det attraktive byggeri, så klik ind på https://a-house.com/, hvor du kan se de skønneste billeder og læse lidt flere informationer.

Når din bolig er vigtig for dig

For de fleste mennesker betyder deres bolig rigtig meget. For nogle er det bare det sted, du er, når du ikke er ude at opleve noget. For andre er boligen ligesom en forlængelse af deres personlighed og det ultimative sted i verden. For de fleste er det nok et sted derimellem.

Tilhører du kategorien af personer for hvem, boligen er ultra vigtig? Så er det af stor betydning, at du har en bolig, som du kan identificere dig med. Det kan handle både om beliggenhed og indretning. Din bolig kan være med til at definere dig.

Ser du dig selv som en person, der vil passe helt perfekt til at bo i et hus som A-House, så kan du starte med at tage ud på Islands Brygge og se på både bygningen og de øvrige omgivelser. Er det lige i øjet i forhold til dig, så kan det være, at du skal arbejde videre med det.