Boligindretning er for alle – Find din helt egen stil til hjemmet

Af Boligjunkies - 18 Sep 2022

Danskerne går mere og mere op i boligindretning og interiør. De fleste kan næsten ikke gå forbi en Bahne eller Jysk – for det kunne jo være at der lige var nogle flotte lysestager eller de sofapuder du har gået og ledt efter. Lige når det kommer til boligindretning ligger danskerne i topligaen. Den skandinaviske stil er kendt i hele verdenen, og os danskere elsker stilen. Men bare fordi vi er gode til den skandinaviske stil, behøver det jo ikke at betyde at man ikke kan kombinere stilen med andre stilarter.

Find den helt rigtige stilart til dit hjem

Der er mange måder hvorpå du kan udsmykke dit hjem, om det er en smuk og god maling til loftet eller det er diverse småting fra forskellige butikker rundt omkring i verdenen.

Når du skal finde din stil, skal du ikke gå efter hvad alle andre gør. Det er en god ide at gå på de sociale medier eller bruge internettet, for at lede efter inspiration. Her findes der folk der har viet deres liv til at inspirere andre til en bedre indretning. Det kan være du finder en masse stilarter, som du synes om. Her er det bare med at være kreativ og slippe fantasien løs. Mix og match forskellige stilarter, og til sidst finder du din helt egen stilart til dit hjem.

Start ud med de store ting

Når du skal indrette din bolig, er det ikke altid nok bare at tilføje nogle lysestager og en buket blomster. Nej, du skal gå all in! Vælg en væg i stuen eller soveværelset der skal males i en eller anden vild farve. Skift også de gamle møbler ud med nye møbler, der giver et frisk pust til rummet. Og husk altid at indret dit hjem med en masse planter og blomster.