Boligtilbehør fra House Doctor på dubuy.dk

Af Kevin - 28 Jan 2022

House Doctor er et dansk designbrand, som er uformel og personlig. Det danske designbrand følger tidens trends og designer yderst smukt boligtilbehør til den moderne bolig. Uanset om du leder efter dekoration eller møbler til dit hjem, så skaber House Doctor altid en personlig og behagelig stil i indretningen. Det danske designbrand er baseret på det skandinaviske design med inspiration fra hele verden. House Doctor ønsker at inspirere folk med at skabe deres eget unikke stemning i hjemmet ved at bringe enkelhed, balance og ægthed. Det er detaljerne der er for øje, og de skal skabe en helt speciel følelse. Derudover gør House Doctor’s design det nemt at matche sin egen personlige stil når der brug for nye møbler i hjemmet.

Bag House Doctor

Bag den familiedrevet interiørvirksomhed med base i Ikast, står de tre kreative søskende Gitte Juhl Capel, Rikke Juhl Jensen og Klaus Juhl Pedersen, som alle har en stor passion for design. De tre søskende deler også en tro på, at unikt boligtilbehør fremmer livsglæden. House Doctor tilbyder derfor fantastiske designs, boligtilbehør og møbler til de stilbevidste og boliginteresserede, der har sans for unikke detaljer. House Doctor Group består desuden af populære mærker som NicolasVahé,  Monograph og Meraki.

Skandinavisk designstil

Hos dubuy.dk udvælger vi altid de bedste møbler og designs fra House Doctor, der er er tro mod den skandinaviske designstil. Vi har derfor udvalgt et sortiment af de skarpeste produkter fra House Doctor, der er håndplukket ud fra det, vi selv gerne vil indrette med eller gøre brug af. I vores sortiment fra House Doctor finder du bl.a. fyrfadsstager, lysestager, vaser, skåle, tæpper, lamper, viskestykker og meget mere.

God service og hurtig levering hos dubuy.dk

Når du køber House Doctor designs online inde på dubuy.dk, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig gerne, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende, og vores kunder har altid førsteprioritet. Hvis du står og mangler nogle unikke designs fra House Doctor til hjemmet, så kan du altså få det hos os. Du er velkommen til at give os et kald på 28 96 50 21 eller skrive en mail til kundeservice@dubuy.dk, hvis du har spørgsmål omkring vores produkter eller lignende.

Hos dubuy.dk bestræber vi os på at levere dine varer allerede dagen efter vi har modtaget din bestilling. Vi kalder det dag-til-dag-levering. Hvis du bestiller inden kl. 14:00, vil du som udgangspunkt modtage din pakke allerede dagen efter. Vi glæder os til at høre fra dig!