Annonce-banner

Born Copenhagen sengerand – sikkerhed for dit barn

18. september 2021

Ønsker du at skabe et sikkert og trygt miljø for dit barn i sengen? Er du bange for, at dit barn kan få benet i klemme mellem tremmerne om natten? Så bør du anskaffe en Born Copenhagen sengerand.

En Born Copenhagen sengerand giver barnet et afslappende og trygt miljø i sengen og sørger samtidig for, at barnet ikke får sine små arme og ben i klemme mellem rillerne i tremmesengen. På den måde kan du sove trygt om natten velvidende om, at dit barn er i sikkerhed hele natten. Der er altså god grund til at investere i en Born Copenhagen sengerand til dit barn.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her dit barns Born Copenhagen sengerand.

Born Copenhagen sengerand – høj kvalitet og flot design

En Born Copenhagen sengerand er 4 cm. tyk, og står selv i sengen uden snore, og så er den lavet til at passe til de fleste standard babysenge. Den har en skjult lynlås i begge ender, hvilket gør det nemt at trække stoffet af, når det trænger til vask. Designet er både smukt, praktisk og funktionelt, og her er fokus på selv de mindste detaljer. Eksempelvis er lynlåsen skjult, samt de indvendige sygninger lavet med franske sømme. Dette giver et eksklusivt udseende, men gør også at syningerne er stærkere og holder længere. En Born Copenhagen sengerand kommer også i en smuk stofpose i matchene print. Denne kan eventuelt bruges til at hænge på en krog til at opbevare legetøj eller vasketøj eller noget helt andet.

Et dansk brand i udvikling

Born Copenhagen er et dansk kvalitets designer-brand, som er produceret i lækkert GOTS-certificeret økologisk bomuld. I 2016 startede man med at producere den populære Babynest, og sidenhen har man ekspanderet med andre lækre produkter til børneværelset – alt sammen i den bedste kvalitet. Hos Born Copenhagen ønsker man kun at give børn de bedst mulige produkter, og dette får du bl.a. med en Born Copenhagen sengerand. Du kan altså med stor fordel tage et kig på det store udvalg fra Born Copenhagen, hvor der med garanti er noget, der falder i din smag.