Annonce-banner

Derfor har du brug for en pavillon i din have

25. november 2021

Er du lidt træt af at se på din have og synes du at den virker rodet og kedelig at se på? Så er der mange ting man kan gøre, som for eksempel at anlægge en pool, eller bygge en tennisbane, men det danske vejr er ikke rigtigt til at have en pool og de færreste spiller så meget tennis at de vil bruge penge på at bygge en bane i deres have. Så hvad kan man eller gøre? Man kan bygge en pavillon. En pavillon kan bruges til mange forskellige ting og i denne artikel, giver vi dig to bud på hvad du kan bruge en pavillon i din have til.

Et hyggeligt sted for familien

En pavillon kan bruges til mange formål, hvis man bare er kreativ nok. Et af disse formål, er at gøre den til et sted man kan sidde med sin familie og nyde solnedgangene om sommeren, eller en kop varm kakao om vinteren. Pavillonen kan indrettes med lækre stole, puder og tæpper, så det bliver et sted man kan nyde sine aftener, uanset hvilken tid på året det er. Når det kommer til selve indretninger, er det kun din fantasi der sætter grænsen for hvad der er muligt. Du kan sætte lyskæder op, olielamper eller andre ting der kan lyse stedet op om aftenen, ligesom du kan indrette pavillonen på den måde du bedst kan lide det.

Et sted til afslapning og wellness

En anden måde man kan bruge en pavillon i sin have på, er ved at indrette den til et mini-wellness center.
Dette kan gøre ved at installere et spa- eller vildmarksbad og et par liggestole. Så kan man komme hjem efter en lang og travl dag og hoppe i badetøjet og ud i den varme spa eller det varme bad og sidde og lade vandet løsne op for de ømme muskler, mens man læser et kapitel i sin yndlingsbog, eller lytter til den nyeste episode af sin favorit podcast. Den eneste ulempe ved at benytte sin pavillon på denne måde, er at man med stor sandsynlighed, får svært ved at have den for sig selv.