Derfor skal din næste garageport være en ledhejseport

Af Boligjunkies - 05 Aug 2021

Skal du have en ny garageport, er en automatisk betjent ledhejseport nok det rette valg. Portene skærmer fuldstændig, når de er lukket ved, hvilket yder en større grad af sikkerhed mod tyveri, end den traditionelle vippeport kan give. Oveni det kommer, at en vippeport kan være svær at håndtere fra tid til anden, da den i modsætning til en ledhejseport ikke stiger lodret, men bliver svunget op.

Overvejer du en ledhejseport – eller en rulleport?

Er du interesseret i sådan en løsning, kan du få en ledhejseport fra Bango.dk i specialmål. Trods disse porte er meget bekvemme, er de ikke synderligt svære at lave. Når portene er oppe, så lægger de beslag på garagens loftsområde. Hvis du synes, det er et problem, så kan en rulleport med lameller sandsynligvis være bedre. Ved rulleporte er der dog det, at de ser lidt mindre modstandsdygtige ud.

Portautomatik overflødiggør kedelige løft

Som sagt kan du finde ledhejseporte med automatisk betjening, hvilket både giver mulighed for at opnå fuld porthøjde, men også skåner dig for kedelige løft eller træk i en ergonomisk usund stilling, så du slider lidt mindre på muskulaturen. Af den årsag er portautomatik især ideelt for familier, hvor far eller mor allerede bliver slidt ind til benet af deres arbejde, eller for et ældre ægtepar i eget hus.

Hør om dine muligheder inden for garageporte

Hvis du er interesseret i at blive klogere på, hvad du har af muligheder inden for ledhejseporte, kan du kontakte en sælger i dag. At tage fat i en sælger hjælper dig også med at få afklaret, om det nu også er en ledhejseport, der er den bedste løsning for dig, eller om en rulleport eller vippeport bedre giver det udtryk, du ønsker af din garage. Uanset hvad finder du først et svar, når du spørger nogen.