Det koster cirka 600-700 kroner at få tandrenset en hund

Af Kevin - 27 Apr 2022

Det koster cirka 600-700 kroner at få tandrenset en hund. De fleste dyrlæger tager imod hunde med tandproblemer, og der er flere forskellige metoder til tandrensning. Nogle hunde har brug for mere regelmæssig tandpleje end andre, og det er vigtigt at holde øje med tegn på tandproblemer. Hvis du bemærker nogen af ​​følgende symptomer, skal du kontakte din dyrlæge for at få tandrenset din hund. Med en regelmæssig tandrensning hos din dyrlæge kan du forebygge og behandle tandproblemer hos din hund, så den kan nyde godt af et sundt og smidigt tandsæt. Tandrensning hund pris er da også en vigtig del af den generelle pleje og hygiejne for din hund.

Stort fokus på din hund og kats tænder

Her på Herning Dyrehospital har de meget fokus på din hund og kats tænder, og du kan altid booke et gratis tandtjek ved at være med i vores sundheds program VetPlan. Hvis det bliver nødvendigt, tilbyder de 25% rabat på behandlingen ved en tandrensning. Kontakt os hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om dine muligheder for en tandrensning af din hund. Mange hundeejere er usikre på, hvordan de skal forebygge og behandle tandproblemer hos deres kæledyr. Herning Dyrehospital tilbyder en gratis tandguide, som giver dig et overblik over de mest almindelige tandproblemer og -løsninger. guide kan du downloade her. Herning Dyrehospital ligger i Herning midtby, tæt på banegården og Herning Centret.

Kanon service og klar til spørgsmål

Du er mere end velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores tandrensningstilbud. God tandhygiejne er vigtig for både dyr og mennesker, og de vil gøre alt, hvad de kan, for at sikre den bedst mulige tandpleje til din hund. Dårlige tænder er en stor belastning for immunsystemet, og kan i værste tilfælde påvirke lever og nyrer hvis ikke problemet afhjælpes. Så tandrensning er en god ide for alle dyr. besøg klinikken i dag eller book en tid gennem deres hjemmeside.