Disse 3 ting kan du ønske dig til indretning af din bolig

Boliginteriør og nipsting er iblandt de ting, der ofte står på folks ønskelister til fødselsdage, jul og andre festlige anledninger. Mangler du inspiration til din ønskeliste, og er du vild med boligindretning? Så kan du med fordel læse med videre. Her får du nemlig 3 idéer til, hvad du kan ønske dig til din bolig.

Gavekort til møbelforretninger og forhandlere boliginteriør

Der findes utallige butikker, der forhandler alt lige fra senge og nips til gardiner og spisebordsstole. Hvis du er i tvivl om, hvad du helt specifikt mangler til indretningen af din bolig, så kan det være en rigtig god idé at ønske dig et gavekort til en af dine foretrukne forretninger inden for boliginteriør. Når du falder over noget, du mangler, kan du tage gavekortet i brug.

Stel er det foretrukne valg til ønskelisten

Samler du på stel fra Royal Copenhagen eller et andet brand, så kan du med fordel skrive dette på ønskelisten. Det er der rigtig mange andre, der gør, netop fordi stel kan være bekosteligt, hvilket gør det til en velegnet gaveidé.

Hvis du vælger at skrive stel på ønskelisten, bør du notere på listen, hvad for noget stel du præcist ønsker dig, så du ikke modtager stel, du allerede har i din samling.

Malerier og plakater til at pifte din bolig op

Er dine vægge helt nøgne, hvorfor så ikke ønske dig noget såsom malerier og plakater, som kan pryde dine vægge og pifte din bolig lidt op? Du kan ønske dig specifikke plakater, men du kan også lade det være op til gavegiveren og blot notere nogle præferencer i forhold til eksempelvis farvevalg. Sidstnævnte løsning er sjov, netop fordi du lader det være op til gavegiveren at finde noget, som vedkommende føler passer til dig. Det kan få gaven til at føles mere personlig.