Døgnvagt låsesmed, til akut opstående situationer

Har du nogensinde mistet dine nøgler, så ved du det. Låsesmeden, der kommer til din adresse og åbner, er guld værd. Det er bare en lille del af, hvad låsesmede gør for at gøre hverdagen nemmere for os andre. Her er en lille historie om Mette, som glemt sine nøgler på arbejdet, en regning og almindelig tirsdag i København.

Mette var træt og længtes efter at komme hjem, gå i bad og sidde foran fjernsynet efter en lang dag på arbejde. Regnet silede ned, da hun skyndte sig hen til hoveddøren, mens hun gravede i sin taske. Hvorfor skulle alt være skjult i bunden!? Irriteret vendte hun tilbage til bilen for at lede videre efter sine nøgler.

Mette kunne ikke finde sine nøgler i tasken, og hun kunne ikke heller vende tilbage til sin arbejdsplads, hvor hun formodeligt lagt nøglerne på skrivebordet, da arbejdspladsen (kontoret) allerede var lukket.

Låsesmeden står på manges favoritliste i lignende situationer

Efter endnu en gang at have søgt tasken igennem googlede Mette ”låsesmed København”, hun klikkede på et af de øverste resultater og fik svar efter få signaler. Låsesmeden i telefonen, bad Mette om at sende sin adresse på SMS og gik det ikke langt før han stod ved hendes dør på Amager (ca. 20 minutter).

Låsesmeden åbnede døren hurtigt med et specielt værktøj, som han førte igennem brevsprækken. Låsen blev åbnet uden skader på hverken dør eller lås.

Låsesmede spurgte venligt, om hun ville skifte låsen til en mere sikker lås eller om hun have brug for at få den omkodet, men Mette forklarede for låsesmeden, at nøglerne ikke var væk, at hun kunne få fat på dem igen i morgen på arbejde. Låsesmeden forstod situationen og sagde venligt farvel til hende og kørte videre igen.

Hvis du en dag har brug for en låsesmed døgnvagt, så kan gemme telefonnummeret på din mobil til døgnvagt.dk hvis du bor i København eller i Nordsjælland. For så er der sjældent en låsesmed langt væk fra din adresse.