Eksklusiv serviceudlejning og borddækning

Af Peter - 01 Jul 2021

Står du også skal holde en fest eller anden stor begivenhed? Ønsker du at slippe for borddækning og lade nogle professionelle gøre arbejdet for dig? Så bør du tage et kig på, hvad eksklusiv serviceudlejning og borddækning kan tilbyde.

Du kan nemlig sagtens slippe for at skulle tænke på at folde servietter, samle bestik og tallerkener til 100 mennesker og lignende, da du har mulighed for at kontakte en eksklusiv serviceudlejning og borddækning. Du bestemmer selv, hvor meget du har lyst til at stå for, og resten klarer de professionelle. Du kan altså lade dem stå for det hele, eller du kan leje servicen og samtidig lade dem stå for opdækning og skabelsen af det visuelle udtryk. Der bliver naturligvis taget højde for selskabets tema, budskab og mål. Dette giver dig friheden til at koncentrere dig om noget andet og ikke blive stresset over borddækning. Du behøver heller ikke tænke på opvasken efterfølgende, da eksklusiv serviceudlejning og borddækning også sagtens kan klare dette for dig.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her alt information omkring serviceudlejning.

Mange muligheder med eksklusiv serviceudlejning og borddækning

Alt efter om dit arrangement er om morgenen, om aftenen eller til frokost, så findes der forskellige muligheder inden for borddækning. Dette skal du naturligvis tage stilling til. Produkterne lejes som udgangspunkt i 3 dage, en dag før arrangementet og en dag efter. Ødelægges et eller flere produkter, pålægges en erstatningspris pr. del. Det anbefales, at du booker lidt ekstra kuverter, både hvis du i sidste øjeblik skulle få lyst til at invitere naboen eller en ny ven, men også så du er sikret at have ekstra service, hvis noget skulle gå itu under borddækningen eller til festen.

Alt i alt kan du altså betale dig fra det trælse arbejde i at skulle finde bestik og tallerkener til 100 mennesker samt rengøring bagefter. Det bliver ikke lettere at holde et stort arrangement, og du vil med garanti kunne mærke, hvor meget mere du kan nyde din fest, når du ikke skal tænke på bl.a. borddækning. Du kan med god grund bruge eksklusiv serviceudlejning og borddækning til dit næste arrangement.