En frisk start i ny bolig

Af Boligjunkies - 28 Dec 2022

Går du og drømmer om at finde et nyt sted at bo? Er du ved at være træt af at kigge på de samme vægge, den samme udsigt og høfligt hilse på de samme naboer? I så fald er der hjælp at hente. Hvad end du er studerende, familieforælder, pensionist eller noget helt fjerde, er det med garanti en bolig, som matcher dine drømme og ønsker for et fremtidigt hjem. Hos Juli Living arbejder vi benhårdt for at yde den absolut bedste service for alle vores kunder, nå vi i fællesskab, finder deres nye bolig.

Ikke fundet noget endnu? Undersøg en nyopført bolig

Er din interesse vakt, men har du ikke tidligere haft held med at finde en bolig, som matcher dine præferencer helt, kan du se alt om vores kommende boliger her. Her kan du blive klogere på placering og plantegninger over de bygninger, som er i gang med at blive opført. Du vil også kunne se antallet af lejligheder, som kommer til at være i boligen, samt hvornår det er muligt at flytte ind. Hvert byggeprojekt er udstyret med en lille beskrivelse, så du kan læse om dit eventuelt fremtidige hjem, og få en fornemmelse af, om det er et sted du kan se dig selv.

Bæredygtigt, centralt og praktisk

Af de boliger vi udlejer, er de ældste opført i 2016, hvoraf du er garanteret et funktionelt nybyggeri, med godt indeklima og lysindfald. Disse er praktisk indrettet med gode plantegningsløsninger, som giver en rar bolig at være i. Vi har derudover gjort det til en mission at være bæredygtige, hvorved alle boliger er opført i klimavenlige materialer, båden udenpå og indeni. Boligerne er centralt beliggende, så du ikke skal gå på kompromis med lange afstande og manglende supermarkeder, men derimod kan få en gnidningsfri dag, med alt hvad du har brug for inden for en overskuelig radius.