En kloakrenovering kan gøre underværker

Selv det mest velfungerende kloaksystem vil opleve problemer fra tid til anden. Blokeringer, lugtgener og rotter er alle tegn på, at kloakrørene er beskadigede, slidte eller utætte. Hos Aarsleff Rørteknik har de mange års erfaring med alle former for kloakrenovering og -fornyelse. De kan hjælpe dig med at identificere kilden til problemet og finde den bedste løsning til at få dit kloaksystem til at køre problemfrit igen med en kloakrenovering.

Vent ikke til det er for sent – hvis du tror, at der kan være et problem med din kloak så bestil en kloakrenovering hos Aarsleff Rørteknik.

En kloakrenovering i top kvalitet

Aarsleff Rørteknik inspicerer dit kloaksystem, vurderer skaden og anbefaler den bedste fremgangsmåde – uanset om det er reparation af skader eller planlægning af fremtidig vedligeholdelse.

De vælger altid den mest optimale løsning til opgaven, hvilket betyder, at de sparer dig penge og minimerer generne for beboere og brugere. I mange tilfælde er en sokforing meget billigere end en traditionel udskiftning af kloakrør. Så hvis du har brug for kloakrenovering eller vedligeholdelse, så giv dem en chance.

Renovering af kloakrør uden udgravning? Det lyder måske for godt til at være sandt, men med Aarsleff Rørteknik er det en realitet! De har fornyet kloakrør med sokforing i mere end 40 år i boliger, industrivirksomheder og institutioner. Denne metode er mindre forstyrrende og mere omkostningseffektiv end traditionelle udgravningsmetoder, hvilket gør den til den perfekte løsning for travle boligejere og virksomheder. Hvis du leder efter en måde at renovere din kloak på uden et større byggeprojekt, så er dette vejen.

Gravefrie kloakrenoveringer

Aarsleff Rørteknik’s metoder til gravefri kloakrenovering af hovedledninger er nogle af de mest effektive på markedet. Deres fleksible og avancerede metoder betyder, at de i de fleste tilfælde kan undgå udgravning helt og holdent. De kan forny selv meget lange rørstrækninger i én arbejdsgang uden at skulle grave haver og veje op. Deres metoder gør det muligt for dem at gennemføre fornyelsesprojekter hurtigt og med minimale forstyrrelser for beboere, virksomheder og trafik. Der er klare økonomiske fordele ved at anvende no-dig-metoder frem for traditionelle metoder.

En kloakrenovering er en proces, der kræver særlige færdigheder og viden for at være effektiv. Aarsleff Rørteknik arbejder konstant på at udvikle nye metoder til kloakrenovering, som ikke kræver udgravning. Dette giver en hurtigere og mere effektiv proces med minimal forstyrrelse af omgivelserne. Deres intensive udviklingsarbejde har resulteret i kloakrenoveringsløsninger, der kan rumme selv et stort antal brønde på kort tid.