Er du kørt træt i hverdagen derhjemme?

Af Kevin - 20 Jun 2022

Vækkeuret ringer, du går i bad, tager på arbejde, henter børn, laver mad, lægger børnene i seng og går selv i seng. Dette er i grove træk, sådan hverdagen ser ud for mange, vi kører på rutinen og tænker ikke så meget over, at den ene dag tager den anden. Nogle gange har man brug for at bryde denne rutine, og dette gør man blandt andet ofte, når man holder ferie. Men hvad skal man finde på at lave, når hele familien endelig har fri sammen?

Find sammen væk fra hjemmet

En af de bedste måde at koble af er at komme væk hjemmefra. Og her menes der ikke et besøg hos svigerforældrene en enkelt eftermiddag, nej man skal helt væk, så langt væk at hverdagsrytmen ikke følger med. Det perfekte ville være at pakke kufferterne og tage en tur til udlandet med familien. Om man er en aktiv familie, der vil ud og opleve ting, eller om man er mere til badeferie og All Inclusive er lige meget, alt er muligt, se selv mulighederne hos Corendon.

Mallorca – natur, strand og sol

Mallorca, et paradis for børn og voksne i alle aldre. Hvis man ønsker at besøge et sted, hvor man kan mærke solens varme og samtidig ligge med en iskold øl på stranden, så er Mallorca det helt rigtige sted at besøge. Det var på Mallorca, at den danske charterbranche startede, og øen har sidenhen været en af de foretrukne destinationer for danskere, når de skal på ferie. En af grundene til dette er, at øen kan så meget mere end blot at give dig sol og strand. Øen har også en helt og aldeles fantastisk natur, hvor du kan opleve alt fra dypstenshuler til storslåede klippeformationer langs øens kyst.

Kreta – mad, varme og kultur

En anden mulighed er at tage forbi Kreta, som også er blandt danskernes foretrukne rejsemål. På Kreta er det maden og kulturen, der er i centrum. Det græske køkken er fantastisk, og det er noget, som kun kan opleves autentisk i Grækenland. Samtidig er Grækenland et land med en masse historie, og denne historie er også at finde på Kreta, så hvis du ønsker, at ferien også skal indeholde andet end liggestole og en pool, så er Kreta et oplagt sted at besøge sammen med din familie.