Erhvervstelefoni fra Telavox

Telavox tilbyder virksomheder alt i telefoni. De tilbyder meget mere end blot en telefonløsning. De kan nemlig give virksomheder telefoni, omstilling og chat i samme cloudløsning. Deres løsning gør medarbejdere i en virksomhed tilgængelige for kunderne og hinanden internt i virksomheden. Deres løsning er nem, effektiv og brugervenlig. Den kan tilpasses virksomheders unikke behov. Den fungerer både til softphone, mobil og bordtelefoner. Den giver mulighede for optimering af kundebetjening. De tilbyder den fremtidige telefonløsning for enhver virksomhed med deres fleksible cloudtelefoni, som er helt uden binding. Denne løsning kan virksomheder endda få lov at afprøve i en periode helt gratis. De er nordens største udbyder af cloudtelefoni, og deres telefonsystem giver virksomheder alle de muligheder og funktioner, som de har brug for, og mere til. Alle de funktioner, som virksomheder skal bruge for at gøre medarbejderne tilgængelige for hinanden og kunderne, er altså tilgængelige i løsningen. Med løsningen får virksomheder mulighed for at optimere sin kundeservice på alle parametre. De har mere end 20 års erfaring indenfor telefoni i erhvervslivet, hvorfor de ved, at virksomheder har forskellige krav og ønsker til funktionaliteten af deres telefonsystem. Dette har Telavox altså selvfølgelig fokus på, når de hjælper og rådgiver virksomheder.

Mere om Telavox’ telefonsystemer

Med sit store erfaringsgrundlag bag sig tilbyder Telavox telefonsystemer, som kan tilpasses nøjagtigt til enhver virksomheds behov. De tager altså med andre ord udgangspunkt i sine kunders ønsker og krav, når de vejleder virksomheder i hvilke funktioner, deres telefonsystemer skal have. Uanset hvilken teleløsning og hvilket abonnement en virksomhed vælger, kan det altid laves helt uden binding og lange opsigelser hos Telavox. Løsningen er baseret på mobilnettet, og virksomheder kan således vælge mellem at benytte Telia eller TDC mobilnet. De har en mobilapp, som er let at bruge og super intuitiv. I denne har man altid et rigtig godt overblik over kollegaer, så omstilling til medarbejdere eller afdelinger hos virksomheden kan håndteres let, hvilket er til gavn for kunden.

Telavox tilbyder mere end blot almindelige telefoniløsninger

Cloudtelefoni fra Telavox indeholder meget mere end de almindelige funktioner, som man forventer, at et moderne telefonsystem har. Disse kunne nemlig blot være velkomst, telefonsvarer, køer, åbningstider, brugertilpassede profiler og lignende. Deres løsning tilbyder et ekstra lag funktionalitet, som kan hjælpe virksomheder med at holde kontakt til sine kunder. Blandt disse ekstra funktioner er blandt andet: Intuitiv og brugervenlig softphone, chatfunktion, video, statistik, optagelse af samtaler, mulighed for integrationer, wallboard og integration til kalender.