Et dejligt, varmt brusebad

Af Boligjunkies - 04 Jan 2023

Der er ikke noget bedre end at åbne for bruseren efter en lang dag. Måske fryser du lidt efter en kold tur hjem fra arbejde eller en lang afhentning af ungerne i børnehaven. Uanset hvad, så er følelsen af bruserens varme stråler noget af det bedste efter en lang dag. Og heldigvis kan du med en vandvarmer sikre dig, at der er varmt vand lidt længere, så du ikke får dig et uventet koldt gys. Så slipper du også for, at dit varme bad bliver på bekostning af varmt vand til gulvvarme og opvaskemaskine.

Løb aldrig tør

Udover at sikre, at du altid har dejligt varmt vand, så kan du også spare en del penge, hvis du køber dig en vandvarmer. Og hvem vil ikke gerne det? For der findes da sjovere ting at bruge sine penge på end varmt vand. Naturligvis er det en stor investering at købe en vandvarmer, men den kan hurtigt tjene sig ind igen, og du slipper for frygten for at løbe tør for varmt vand. Tænk sig, hvis du stod midt i en koloenorm opvask, og der så pludselig ikke var mere varmt vand, fordi at vaskemaskinen havde slugt det hele. Det slipper du for at skulle bekymre dig om.

Det klimabevidste og sunde valg

Sidst, men ikke mindst, så er vandvarmeren også et mere klimabevidst valg. Så kan du tjene lidt penge på den grønne samvittighedskonto og med lidt bedre fornemmelse i maven tage dig et dejligt langt bad. Tilmed er du faktisk også fri for at bekymre dig om legionellabakterier, som ellers trives i gamle vandforsyninger. Så helt ærligt, hvad venter du på? Du kan ikke engang bruge som undskyldning, at vandvarmeren er stor og klodset – for den fylder stort set ingenting, så du bliver ikke generet af den. Tilbage er der kun at sige, held og lykke med dit nye varmtvandseventyr.