Få behandlet dine fliser med fliserens

Af Boligjunkies - 28 Sep 2022

Måske du døjer med flisepest, mos eller alger på dine fliser? Fliser fås i mange varianter og kan være utrolig flotte. Men hvis dine fliser er fyldt med grønne alger, er de knap så kønne. Heldigvis findes der flere løsninger til, hvordan du kan komme af med algerne og få flotte samt rene fliser igen. Professionel fliserens kan gøre en kæmpe forskel for dine flisers udseende. Læs nærmere her og få tips til, hvordan du med fliserens, kan få fliser, som var de nærmest som nye.

Sådan fungerer fliserens

De fleste boligejere har fliser, og oftest har man en del fliser omkring haven og indkørslen. Fliserne er derfor iøjnefaldende, og særligt hvis de har mange hvide og grønne plamager på dem. Du kan enten selv udføre en behandling med fliserens eller få hjælp af en professionel virksomhed. En af fordelene ved at benytte et firma er, at de har professionelt udstyr, samt stor viden og erfaring med flisebehandlinger, herunder Professionel fliserens. De ved nøjagtig, hvordan man opnår det bedste resultat, som er holdbart.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal benytte skal gøre det selv eller benytte et firma? Så kan du få en gratis prøvebehandling, som flere fliserens virksomheder tilbyder. Ved behandlinger hvor du både få ordnet dine fliser med fliserens og imprægnering, kan du endda få 20 års garanti. Denne garanti bør du ligeledes tage med i dine overvejelser, når du skal beslutte dig.

Fordele ved at benytte fliserens og imprægnering

  • Det er et mere miljøbevidst valg, når du vælger at bevare dine fliser, frem for at udskifte dine fliser.

  • Når dine fliser plejes med fliserens, fungerer det som form for vedligeholdelse, og fliserens øger dermed dine flisers levetid.

  • Professionel fliserens og imprægnering giver et ekstra godt resultat også på længere sigt. Det er forebyggende og beskytter mod alger, mos og flisepest.