Få energimærke hus

Hvis du ønsker at forbedre dit energiforbrug, er Botjek’s energimærke en god måde at komme i gang på. Deres energikonsulenter vil gøre energiforbruget synligt og give forslag til energiforbedringer. Energimærket er udarbejdet af deres uafhængige specialister, som er effektive og arbejder efter høje kvalitetsstandarder. Du kan bestille nemt og uforpligtende her på siden eller kontakte din afdeling. De har afdelinger i hele landet og kender også dit lokalområde. Så hvorfor ikke komme i gang allerede i dag? Bestil dit energimærke hus nu! Det er kun en fordel at få energimærket dit hus, da det kan vise steder hvor du kan spare en masse penge på din energi. Så få energimærke hus netop i dag!

 

Energimærke hus er en rapport der har oplysninger du kan bruge

Et energimærke er en rapport, der indeholder oplysninger om en ejendoms energimæssige tilstand. Energimærkninger har to formål

  • at synliggøre bygningens energiforbrug på grundlag af sammenlignelige parametre og at fungere som varedeklaration, når en bygning sælges eller udlejes
  • at give et overblik over energiforbedringer, der er omkostningseffektive at gennemføre. Energimærket indeholder også forslag til forbedringer, der bør foretages ved renovering eller opførelse af en ny bygning.

For at få energimærket til dit hus skal du kontakte din lokale kommune for at få energimærket. De vil kunne give dig de nødvendige formularer og oplysninger. Når du har indsamlet al den nødvendige dokumentation, skal du indsende den til kommunen for at få energimærket.

 

Energimærke til dit hus

For at få et energimærke til dit hus skal du kontakte en certificeret energimåler. Energimåleren vil vurdere dit hus og udarbejde en rapport, der indeholder et energimærke. Energimærket vil give dig et klart billede af dit hus’ energimæssige ydeevne sammenlignet med andre huse. Den vil også give anbefalinger om, hvordan du kan forbedre din energieffektivitet. Det er et lovkrav at få et energimærke, når du sælger eller udlejer en bygning, så køber eller lejer kan få et sammenligneligt billede af bygningens energiforbrug. Dette gælder for alle familie huse, rækkehuse, flerfamilieshuse og landbrugsbygninger, offentlige bygninger samt erhvervs- og servicebygninger. Hvis du ønsker at finde en certificeret energimærkningsmand i dit område, kan du bruge Energistyrelsens energimærkningsregister.