Find Champost og afretningsgrus hos GrusDirekte.dk

Af Kevin - 17 Feb 2022

Uanset om du leder efter grus eller jord, så er GrusDirekte.dk helt sikkert stedet for dig. De kan nemlig tilbyde dig både Champost til bede og haver samt afretningsgrus i 0-8 mm. De er de hurtigste og de bedste i branchen, og de leverer ekspres i hele Danmark – også til Bornholm.

Bæredygtig og naturlig gødning fra Champost

Champost er meget mere end blot jord. Hos GrusDirekte.dk har de forskellige typer produkter fra Champost, der kan bruges i din have. I deres udvalg kan du finde jord, spagnum, muld, træflis og dækbark. Det betyder, at du har mulighed for at få Champost til bede, drivhuse, køkkenhaver og potteplanter – både inde og ude. Champost dækflis er både godt som pynt i potter, men er også ideelt til frostbeskyttelse af planterne. For dig, der ønsker at holde på fugtigheden eller undgå ukrudt, så er Champost også helt ideelt. Du kan være sikker på, at alt muld, jord og andet fra GrusDirekte.dk er bæredygtigt og 100 % naturligt. Det er derfor både sundt for planter, og når du anvender det til køkkenhave og drivhus. Du kan lære meget mere om de naturlige produkter hos GrusDirekte.dk, hvor du kan finde præcis det, du søger. Med deres erfaring indenfor området kan de give dig god service, hvis du har spørgsmål angående Champost eller deres produkter.

Afretningsgrus til brug under betonsten og fliser

Hos GrusDirekte.dk kan du også finde det praktiske afretningsgrus, også kaldet brolæggergrus. Det bruges oftest som underlag, når der lægges fliser og sten i indkørsler, haver, parkeringspladser og langs gangstier. Du kan få dit afretningsgrus aftippet løst eller leveret i bigbags med 250 kg eller mere. Det er vigtigt, at du sørger for, at afretningsgruset lægges i den rette højde. Det er nemlig det sidste lag, inden der lægges betonsten eller fliser, og det primære formål med afretningsgrus er, at få fliserne til at lægge i samme højde. Afretningsgrus sætter sig normalt 1-1,5 cm, så er det vigtigt, at du tager det i betragtning, når du lægger grusset. Da afretningsgrus ikke har bæreevne, må det ikke lægges i et for tykt lag. Bliver laget for tykt, kan det resultere i sætningsskader, der kræver, at det skal lægges om. GrusDirekte.dk kan give dig afretningsgrus på 0-8 mm i bigbags helt op til 1500 kg.

Foruden at have både Champost og afretningsgrus sørger GrusDirekte.dk også for at tilpasse leveringen efter dine behov. Din bestilling kan derfor både leveres ind over hækken eller ind over huset. Du kan desuden lære meget mere om deres produkter i de tilhørende produktvideoer.