Find din nye outdoorrygsæk fra svenske Haglöfs

Svenske Haglöfs er en velkendt producent inden for friluftsudstyr, fx soveposer og telte, og de har over 100 års historie. Hvis du er på jagt efter produkter, der tåler vejrets luner, uden du behøver at gå på akkord med bekvemmelighed, så vil Haglöfs’ produkter være et godt sted at starte. Hvis du fx er på udkig efter en slidstærk rygsæk eller skuldertaske, så kan de findes med høj kvalitet fra Haglöfs.

Her kan du læse lidt om nogle af de features, mange af deres tasker til outdooraktiviteter besidder.

Leder du efter en slidstærk taske? Prøv hos Haglöfs

Haglöfs tasker kan du få i genanvendte materialer og ergonomisk udformning, så du kan holde til at gå med rygsækken på længe, uden du begynder at blive træt i ryggen eller føler, at du bærer rundt på noget, hvis form ikke følger ryggens krumninger. Men det er selvfølgelig en forudsætning for at opleve komfort, når du bærer deres tasker, du husker at spænde stropperne på dem ordentligt til.

Outdoortasker med plads til mange ting

Dråbeformede sidepaneler på visse Haglöfs-tasker bidrager til et lavt tyngdepunkt, og du kan finde deres tasker med bl.a. aftageligt isøksefæste og hoftebælter. Med det store antal lommer, som en taske fra Haglöfs typisk har, får du ikke svært ved at få adgang til de ting, som du får brug for i løbet af dagen. Hvor meget besvær du får med at finde ting, afhænger af din evne til at pakke med omhu.

DWR-behandling gør taskerne vandafvisende

Noget af det vigtige ved en taske til brug på vandreture er selvfølgelig, at den er vandtæt. Tasker fra Haglöfs kan du få med DWR-behandlet overflade. Det vil sige, overfladen har fået en behandling, der afviser vand og får det til at falde af tasken som ved en paraply. En DWR-behandlet taske giver mere tryghed end tasker, der blot beskytter ved at have tekstiler, der ikke absorberer meget vand.

Tjek udvalg med Haglöfs-tasker – du kan få dem billigt online

Hvorfor ikke tjekke udvalg med Haglöfs-tasker, hvis du leder efter en taske at have på i vildmarken? Taskerne koster faktisk ikke synderligt sammenlignet med mange andre rygsække og skuldertasker på markedet – visse modeller kan du faktisk få for væsentligt under 1000 kr. Det vil for mange være en rimelig pris at betale for en taske med lang levetid, der er designet til at kunne klare sig udendørs.