Find din nye stålbænk eller picnickurv hos Havehobby.dk, der forhandler alt til haven

Af Kevin - 09 Feb 2022

Havehobby.dk er en omfattende webshop med mange flotte havemøbler og udstyr til haven. Det tæller blandt andet udendørs belysning, campingudstyr, drivhuse m.m. Derudover har de også mange flotte bænke i træ og stål. En stålbænk på Havehobby.dk kan fås i flere forskellige varianter, farver, størrelser. Derfor kan du med fordel læse mere om den enkelte, inden du træffer dit valg. Virksomhedens slogan er: ”Sammen skaber vi den unikke have.” Ud over udstyr og tilbehør til haven så har de også udstyr til camping og picnic såsom forskellige typer picnickurve. Deres levering foregår kun til brofaste øer herhjemme. Ønsker du din bestilling fragtet, så er der gratis fragt på biobrændsel samt fragt til pakkeshop fra 49 kr.

 

En stålbænk kræver meget lidt vedligeholdelse

Hos Havehobby.dk finder du et stort udvalg af lækre stålbænke, som forhandles i forskellige størrelser og farver. Inden du køber du en stålbænk eller hængesofa i stål, så bør du overveje, om du har plads til opmagasinering af bænken indenfor. Ved at opbevarer den indenfor så skåner du den nemlig for de hårde vintre i Danmark. En stålbænk er produceret i et robust materiale, hvor det ikke er nødvendigt med den store pleje og vedligeholdelse. En stålbænk kræver hovedsageligt en fugtig klud i ny og næ, derudover kan den nemt klargøres med rustbeskyttelse. Køber du en stålbænk, så får du rig mulighed for at sidde og nyde livet udenfor.

Hyg både i haven og ude i verden med en picnickurv

En dejlig, dansk sommerdag indbyder til at pakke sin picnickurv og nyde den udenfor i den danske natur. Det kan være i en park, skov, strand eller lignende, hvor det er oplagt at medbringe en picnickurv. Når du er udenfor i varmen og nyder omgivelserne, kan du brede dit picnictæppe ud og slappe af i selskab med familie eller venner. Det er også smart og praktisk at medbringe en picnickurv, hvis du ønsker at overraske nogle med din medbragte mad. På Havehobby.dk forhandler de flere typer picnickurve, der indeholder et picnictæppe, kølerum, service m.m. Alle picnickurvene indeholder service såsom bestik, vinglas, kopper og tallerkener. Du kan købe en picnickurv til 2, 4 eller 6 personer. De enkelte kurve er flettede og meget velegnede som gave til fødselarer, brudepar osv. Søger du inspiration til en gaveidé, så behøver du ikke lede længere.

 

Der er et stort udvalg af møbler til haven på Havehobby.dk. På webshoppen kan du finde alt om haverelateret brugskunst, havedesign og meget mere. Derudover forhandler de også mange typer stålbænke, hængesofaer og havebænke i stål. En stålbænk er velegnet til at skabe liv og stemning i haven. Ønsker du at tage ud i skoven, på stranden eller andre steder, så kan du med fordel købe en picnickurv. Når det er varmt, så kan det være hyggeligt at tage en pause og nyde sin medbragte mad udenfor.