Find dine nye havemøbler og haveborde hos Direkte Import

Af Kevin - 24 Feb 2022

Når sommertid stiller urene frem, bliver de fleste haveejere mindet om, at havemøblerne burde ses an før de bliver stillet for åbent skue. Hos Direkte Import forhandles flotte havemøbler i et utal af materialer til dig, der nok egentlig bare burde investere i et helt nyt sæt. Find flotte haveborde, havestole og havemøbelsæt til alle typer af haver på www.direkteimport.dk.

Havemøbler i teaktræ, artwood, granit og polyrattan

Den danske virksomhed Direkte Import ligger inde med et bredt udvalg af eksklusive havemøbler, der kan bruges både indendørs og udendørs. Deres sans for detaljer og materialer betyder, at både kvalitet, pris og design altid går op i en højere enhed, sådan at du kan finde havemøbler, der passer dine individuelle behov. Det er nemlig vigtigt for Direkte Import, at dine nye havemøbler skal kunne passe til din indretning samt holde i mange år og dermed mange glade somre endnu. Derfor importeres havemøbler i materialer såsom teaktræ, artwood, granit og polyrattan, der gør produkterne yderst holdbare og modstandsdygtige. Stilgenrer findes der også flere af i det store katalog, sådan at du kan købe nye havemøbler, uanset om dine præferencer hælder mod moderne eller retro former for møbeldesign. Fælles for alle materialer og stilarter er dog den høje kvalitet, der altid fås til stærke konkurrencedygtige prisniveauer.

Find runde, aflange og firkantede haveborde på direkteimport.dk

Mangler du måske bare et nyt havebord, fås også et bredt udvalg af enkelte haveborde på www.direkteimport.dk. Når du vælger haveborde, er det vigtigt, at du afvejer både din husholdnings og dit udendørsareals størrelse, sådan at du kan finde ét, der passer helt perfekt til dig. Netop derfor fås både runde, aflange eller firkantede haveborde i granit, træ, glas eller aluminium. Hos Direkte Import gøres der nemlig en dyd ud af sammensætte et varieret udvalg, sådan at alle kan følge med — uanset smag for indretning eller prisklasse. Er du for eksempel på udkig efter udendørs haveborde til en stor og travl familie, kunne et bord i Artwood kunsttræ vise sig fordelagtigt. Dette materiale består af plastik og er derfor helt vedligeholdelsesfrit, i modsætning til ægte træ, der har godt af en god omgang olie fra tid til anden. Er du interesseret i et mere moderne look, fås også haveborde med glasplader eller haveborde i massiv granit. Du kan altså med garanti finde et produkt under kategorien haveborde, der ikke bare passer til din smag for indretning, men ligeledes dine praktiske behov.

Besøg www.direkteimport.dk eller det store showroom på Fyn, hvor du ikke bare finder haveborde, men ligeledes vitrineskabe, brugskunst og meget andet.