Find dine ting med GPS trackers

Af Peter - 12 May 2021

Har du en tendens til at glemme, hvor du har lagt dine nøgler? Du kender nok til situationen, hvor du er gået i panik over at have mistet eller glemt din cykel, kuffert eller noget helt andet. Denne situation behøver du ikke stå i igen med GPS trackers.

En persons ejendele betyder som regel utrolig meget, og det ville være så ærgerligt at miste dem. Med GPS trackers kan du nemlig altid finde dine ting igen. GPS trackers fungerer overalt i verden, hvis blot du har et SIM-kort, der afgiver en GSM positionering, hvilket langt de fleste telefoner har. Med denne positionering kan du spore både din bil, din cykel, endda dit barn og meget mere. GPS trackers kan dog typisk også mere end det. Den kan nemlig også bruges til talebeskeder, opkald og tovejs samtaler. Du har altså mulighed for at tale med eksempelvis dine børn, når du har brug for hjælp, uden at du er hjemme.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her et stort udvalg af GPS trackers.

Et hav af funktioner med GPS trackers

Blandt det store udvalg finder du også mini Bluetooth trackers, der også gør det nemt for dig at finde dine ting i hjemmet. Bluetooth gør det muligt at lave forbindelser mellem to enkelte enheder såsom mobiltelefonen, tracker og headset. Du kan altså finde ualmindeligt mange ting, som tit og ofte bliver væk for dig.

En GPS tracker med bluetooth har en rækkevidde på 10 meter, og GPS trackers har ubegrænset rækkevidde, hvilket er den største forskel på de to typer modeller. Du kan altså tracke dine ejendele hele verden rundt med GPS trackers. En GPS tracker fungerer dog ikke ligeså godt indendørs som en med Bluetooth, hvilket er derfor den er god at vælge, hvis man bare har en tendens til at miste ting indenfor husets vægge. Ønsker du dog at tracke større ejendele udenfor og hele jorden rundt, er det en fordel at vælge den anden model. En GPS tracker egner sig især til sporing af kæledyr, biler og meget andet, der tit befinder sig udenfor.