Find et husnummer til din smag

En god idé, når du skal hænge dit husnummer op, er at bruge velcro. Et husnummer kan nemt monteres med den medfølgende kraftige velcrobånd, som holder i alt slags vejr! De runde stykker kan monteres på en væg, træ, postkasse eller hvor som helst du ønsker at hænge det op. Hvis du vil montere dem på en væg, skal de skrues fast – hvis det er på en glat overflade, f.eks. en postkasse af metal eller plastik, kan du lime de runde velcrostrimler fast på postkassen med universallim.

De firkantede velcrostrimler har selvklæbende tape på sig, så de kan fastgøres direkte på dit husnummer i toppen og bunden.

Et sort husnummer sikrer synligheden

Når det kommer til et husnummer, er sort altid det stilfulde valg. Du kan få et husnummer i sort 40 cm er fremstillet af PVC-belagt aluminium, hvilket garanterer en lang levetid uden rust eller misfarvning. De er 3 mm tykke, og til montering medfølger 10 mm afstandsstykker, så nummeret får en flydende effekt. Dette skaber nogle utroligt smukke skyggeeffekter.

Når du bestiller sorte husnummer, bliver det leveret med alt inkluderet. Skruer og rawplugs medfølger altid, så du ikke selv behøver at gå i byggemarkedet. Når du modtager dine husnummerplader, behøver du ikke at være en stor handyman for at montere husnummeret, da det er nemt og ligetil.

De sorte husnummer skiller sig ud fra mængden med sit flotte og tidløse design, hvilket garanterer, at dine besøgende uden problemer kan finde den rigtige adresse. Et husnummer skal være synligt fra gaden, så folk nemt kan finde dit hjem.

Skil dig ud med dit husnummer

Et husnummer er din første måde at gøre indtryk på dine gæster. Et husnummer kan bare være et husnummer uden der er tænkt mere over det, og det er også helt fint. Men du kan også bruge det aktivt, når du får gæster, eller vil gøre indtryk på vejen, hvor du bor. Et husnummer kan være med til at udstråle lige præcis den status, som du gerne vil signalere. Skal det være diskret, elegant eller ekstravagant? Mulighederne er mange, og du kan tilmed flere steder få lavet et håndlavet husnummer, så du har dit helt eget eksklusive look.

Skal det være sort eller i en anden farve? Skal dit husnummer være trykt i en klassisk font, eller skal det være noget helt ekstraordinært?