Find inspiration til hjemmet langt væk hjemmefra

Af Kevin - 20 Jun 2022

Boligindretning er i voksende grad blevet en interesse for os danskere. Vi læser det ene boligmagasin efter det andet for inspiration og surfer rundt på nettet for at finde noget, der går i stil med det, man har derhjemme. I processen kan man hurtigt komme til at indrette sit hjem efter, hvad man ser i bladene, dog skal man ikke glemme at sætte sit personlige præg på hjemmet. Det er trods alt det, der oftest gør et hjem unikt.

Bring minder ind i dit hjem

Noget man kan gøre for at sætte et personligt præg på indretningen i hjemmet er at dekorere med ting, som har en personlig affektionsværdi eller en historie bag sig. Har du været ude og rejse, har du måske et tæppe, en figur eller noget helt tredje, som du har taget med hjem fra en ferie. Disse ting er som oftest også genstande, du ikke vil kunne finde i andres hjem, hvilket er med til at gøre dit hjem mere unikt. Samtidig vil du hver gang, du ser dem kunne tænke tilbage på de minder, som de fremkalder.

Skab minderne i udlandet

Har du ikke umiddelbart nogle genstande, som du tænker, der vil kunne passe ind, så har du en perfekt undskyldning for at komme afsted og få inspiration nu. På denne side får du hjælp til skræddersyede rejser til steder som blandt andet Sri Lanka, Thailand, Filippinerne og Cuba. Dette er en oplagt mulighed for at komme afsted med familien, kæresten eller en ven. Når man er så langt væk hjemmefra, er det en helt anden kultur man møder, og mange gange vil man også blive overrasket over, hvor forskelligt vi bor. En oplagt mulighed for at finde ny inspiration til indretning af sit hjem.

Personliggør hjemmet med billeder

Udover at bringe ting fra udlandet ind i sit hjem, så er der intet mere hyggeligt end billeder, der minder os om vores fortid. Så når du alligevel er afsted på ferie udenlands, så glem ikke at forevige minderne. Prøv at se om du kan samle nok billeder fra årenes løb til, at du kan lave en billedvæg med minder. Det kan være billeder fra ferier, bryllup, konfirmation, af dine forældre og meget meget andet. Det kan godt være, at andre også har en billedvæg, men din billedvæg er helt unik for dig.