Find plankegulve som herregårdsplank hos Billige Trægulve

I hjemmet er det vigtigt, at dine gulve er i god kvalitet, og at de passer både stilen og indretningen. Hos Billige Trægulve er du ikke blot lovet markedets bedste priser, men også utrolig høj kvalitet. Det er derfor helt sikkert stedet, du bør se på plankegulve, uanset om det er sildebensparket eller herregårdsplank, du ønsker.

Vælg herregårdsplank med 26 cm bredde

Skal du bruge trægulv med ekstra bredde, så er herregårdsplank fra Billige Trægulve det rette valg for dig. Herregårdsplank har planker på 26 cm i bredden, der giver et fantastisk look i hjemmet. De eksklusive planker er helt sikkert det perfekte valg til både stuer og køkkener. Herregårdsplank er håndsorteret, og det vil sige, at du får et gulv, som ingen andre har. Du kan få herregårdsplank i både ask og eg; træsorter som er kendt for deres slidstærke natur samt utroligt flotte detaljer. De kan fås med overfladebehandling i både lak og olie, så du kan vælge det, der matcher dit hjem bedst. Foruden at give et unikt look i de private hjem kan herregårdsplank også anvendes i virksomheder, der foretrækker det naturlige udseende. Er du på udkig efter herregårdsplank, er billigetraegulve.dk det rette sted for dig. De har et spændende udvalg, og du vil være sikret utroligt høj kvalitet.

Plankegulve med hvid matlak eller olie-finish

Gulvet er ikke bare en ligegyldig detalje, det kan gøre meget for looket i dit hjem. Derfor er det en rigtig god ide at vælge plankegulve med det udseende, der passer bedst i dit hjem. Hos Billige Trægulve er du sikret gode plankegulve til markedets bedste priser, der alle er en i utroligt høj kvalitet. Du kan få plankegulve i træsorter som ask, eg og lærk, der alle giver forskellige udtryk. Er du på udkig efter hvid matlak eller naturlig olie? Du kan finde lige det, du skal bruge, i udvalget. Foruden at give dit hjem en dejlig detalje, så er plankegulve også helt fantastiske at have på kontoret. De lyse gulve vil live kontoret op og give et naturligt og råt look. Tag endelig et kig på de fantastiske udvalg af plankegulve på siden, og find det rette til virksomhed og hjemmet. Billigetraegulve.dk har helt sikkert noget til dig, og har du spørgsmål angående deres produkter, kan du altid tage kontakt til dem og lære mere.

Billige Trægulve har ikke bare plankegulve til markedets bedste priser, de har også utroligt god service. Foruden deres fantastiske gulve forhandler de også den uundværlige parketlim, som du er nødt til at have til dine gulve.