Forny hjemmet med en Murano lampe eller franske vintage møbler fra www.modernlamps.dk

Lige ved siden af Classens Have, ikke langt fra Østerbro, ligger butikken Modern Lamps. Denne fine butik forhandler restaurerede designermøbler og lamper fra nogle af historiens mest anerkendte navne. Det er dog ikke bare på Østerbro, at du kan få fingrene i lækre vintage objekter. Hele det store sortiment forhandles nemlig ligeledes i den store webshop på www.modernlamps.dk.

Din nye Murano lampe venter hos Modern Lamps

Det italienske mærke Murano producerer unikke lamper i eksklusive design. En Murano lampe er håndlavet i glas ved hjælp af traditionelt italiensk glaspusteri og glasdesign. Dette gør dem fuldkomment originale i deres formsprog, og samtidig betyder det, at de er af særdeles høj kvalitet. De ikonisk smukke og bløde former kendetegner en Murano lampe, der fås som både bordlampe eller pendel hos Modern Lamps. At investere i en Murano lampe er derfor næsten som at investere i et kunstværk, uanset hvilken model du vælger. Hos Modern Lamps tilbydes Murano lamper i flere forskellige former og farver, der alle passer perfekt til moderne skandinavisk indretning. Dette gælder uanset, om du placerer din nye Morano lampe på skrivebordet, natbordet eller vælger at hænge en over spisebordet. Få for eksempel fat på den klassiske Murano Mushroom bordlampe på www.modernlamps.dk.

Franske vintage møbler til alle hjemmets rum

Franske vintage møbler forhandles ligeledes i stor stil hos Modern Lamps. Her er man nemlig overbevist om, at fransk design er allerbedst, når det er fuldt af historie og patina. Franske vintage møbler fra Modern Lamps kommer i form af for eksempel hospitalsborde, arkivskabe, taburetter og meget andet. Alle har de dog det til fælles, at de udstråler kvalitet, charme og masser af personlighed. Det industrielle design er nemlig ofte baseret på, at metal, der giver et råt og rustikt look, formes til flotte møbler med både kunst- og kulturhistorisk værdi. Har du derfor svært ved at finde det helt perfekte arkivskab, som både er rummeligt og æstetisk betagende? Eller har du svært ved at finde et cafébord til terrassen, der ikke bare er praktisk, men også fuld af karakter? Så er franske vintage møbler måske netop den type af møbler, du leder efter. Det store sortiment dækker nemlig bredt, sådan at du kan få franske vintage møbler til mange forskellige lejligheder og funktioner. Modern Lamps sørger naturligvis også for at opdatere deres sortiment løbende, sådan at du altid kan få fat på din nye tilføjelse til møbelsamlingen.

Besøg derfor www.modernlamps.dk eller butikken på Østerbro, hvis du vil dykke ned i en verden, der emmer af design, håndværk og kvalitet.