Fremhæv din bolig med smuk udendørsbelysning

Af Boligjunkies - 25 Sep 2021

Hvis der er noget, der kan skabe stemning i dit hjem, så er det belysningen. Men hvorfor stoppe ved belysningen indendørs? Udendørsbelysning kan gøre dit hjem mere indbydende, men kan også have en sikkerhedsmæssig funktion, da du lettere kan se, hvem der nærmer sig dit hjem, selv når det er mørkt.

Tre tips og tricks til at belyse udendørsarealer

Ved du ikke helt, hvor du skal starte, når det drejer sig om udendørsbelysning, er der her tre fifs til at designe, hvordan din udendørsbelysning kan se ud:

  1. Overvej hvor du vil placere din belysning. Det gør en forskel for valget af lamper, hvorvidt du vil placere dem i indkørslen, i haven eller på terrassen.

  2. Vælg lamper i størrelser og farver, der falder naturligt ind. Vælger du for eksempel for store lamper, kan de drage for meget opmærksomhed og se malplacerede ud, hvilket også kan ske, hvis du vælger lampefarver, som ikke komplimenterer dit hjem.

  3. Sørg for at vælge den rigtige pære. Det sker tit, at man til udendørsbrug vælger en pære, der giver for meget lys, fordi man tænker, at det er nødvendigt. Pærer med lavere watt-tal fungerer fint til at oplyse dit udendørsareal.

Udendørsbelysning i dansk design

Dyberg Larsen er et belysningsbrand med lamper, der passer ind i alle hjem – indendørs såvel som udendørs. Er du fan af dansk design, kvalitet og budgetvenlige priser, så er en Dyberg Larsen-lampe måske lige noget for dig.