Fyr op med billige træpiller

Af Boligjunkies - 21 Dec 2021

En af de billigste måder at skaffe varme på, er ved at fyre med træpiller. Det er også en af de mest miljøvenlige former for opvarmning. Alle vil naturligvis gerne spare penge, når det gælder opvarmning af boligen. Der sker i øjeblikket en markant stigning på alle former for varme, hvorfor det aldrig har været mere aktuelt end nu at finde de billigste løsninger.

Stigende priser på varme skaber større efterspørgsel på billige træpiller

Strømpriserne flyver til himmels, træbriketter til brændeovne ses nogen steder med en prisstigning på tæt på 100 %. Prisstigningerne vil unægtelig også komme til at berøre træpillerne. Derfor kan det blive nødvendigt at skifte leverandør og tænke alternativt.

Køb træpiller billigt i udlandet

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i Danmark har den største belastning på priserne, i forhold til skat, moms og afgifter. Disse faktorer vil alene presse priserne i Danmark op. Tager du til udlandet efter dine træpiller, kan du til gengæld opleve lavere priser, da de i udlandet ikke er bundet af udgifter i samme størrelsesorden, som i Danmark.

Det er eksempelvis muligt at finde utroligt billige træpiller ved grænsen mellem Danmark og Tyskland. Her kan du selv hente træpiller til vanvittigt lave priser, der kan ses mere end 25 % billigere end tilsvarende produkter i Danmark. Det er naturligvis også muligt at få tilsendt træpiller fra udlandet. Dette medfører dog nogle transportomkostninger.

Mængderabat ved køb af flere paller træpiller

Det er ofte sådan, at man kan få rabat ved køb af flere paller træpiller samtidig. Nogle træpiller kommer fra danske savværker, men da virksomheden er registreret i Tyskland, vil virksomhedens udgifter i forbindelse med salget være en del lavere. Derfor kan de levere danske træpiller til Danmark, til en så favorabel pris.

Køb bæredygtige træpiller og mindsk dit CO2 aftryk betydeligt

Det er vigtigt, at vi foretager miljøvenlige valg, så vi kan bevare vores alle sammen klode så godt som muligt. Et af de steder, hvor vi danskere belaster miljøet en del, er ved vores varmeforbrug. Vi kan naturligvis ikke eliminere behovet for opvarmning af boligerne i vinterhalvåret men vi kan gøre vores for at foretage så bæredygtige indkøb af varme, som muligt. Det vil derfor være fornuftigt at købe bæredygtige træpiller, så du på denne måde kan mindske dit CO2 aftryk betydeligt. Vil du gerne købe miljøvenligt, skal du derfor gå efter certificerede HD træpiller.