Gå efter denne type minikran, hvis du skal have skiftet glaspartier

Af Boligjunkies - 20 Apr 2021

Nogle gange kræver det bare det rette udstyr, når opgaven skal klares på professionel vis. Dette er isæt tilfældet, når der skal involveres kraner, som ikke bare kan erstattes af andet udstyr, fordi der er tale om særlige redskaber.

Skal du have skiftet glaspartier i højden, har du behov for en kran af mindre størrelse som du f.eks. kan leje hos BAS Kraner A/S – se mere på denne side. Årsagen til kranens beskaffenhed i disse situationer er, at du får en maskine, som kan løfte elementer og evt. også mandskab op i en højde, hvorfra de roligt kan udføre deres arbejde og få monteret glasset. Det sikrer de perfekte forhold til monteringen, samtidig med at opgaven udføres hurtigt og omkostningerne holdes nede.

Den rette kran gør forskellen

Med den rette kran kan du spare tid og besvær på opgaven. En kompakt kran sikrer, at du kan tilgå et særligt område og placere kranen ideelt. Dette mobile element må aldrig undervurderes, da det har betydning for hastigheden hvormed opgaven kan udføres samt sikkerheden. Netop sikkerheden er naturligvis essentiel og afgøres blandt andet af, hvor godt kranen kan sikres. Tårnkraner og mobile tårnkraner nyder heldigvis godt af en høj grad af stabilitet, som sikrer at alle arbejdsforhold er gode.

Effektiviteten skal også overvejes i forbindelse med valg af en kran. Også her udmærker en mobil tårnkran sig ved at kunne nå hurtigt frem og være opstillet på ganske kort tid. Alene et par minutter vil være nok, da maskinen er utrolig nem at klargøre forud for opgaven.

Effektivitet er dog ikke meget bevendt uden samtidig præcision. Her er krantypen velfungerende, fordi den er betjeningsvenlig og let at få til at nå frem til præcis de områder, hvorfra mandskabet skal montere glasset eller andet.

At kraner som netop tårnkraner så samtidig er økonomiske løsninger sammenlignet med de helt store løsninger, gør det til en let beslutning at vælge denne type til en bred vifte af opgaver i byggebranchen.