Gamle kister

Af Kevin - 07 Jun 2022

Har du en gammel kiste stående?Har du en gammel kiste stående, som du ikke bruger eller er du på jagt efter en gammel kiste?

En kiste er ikke bare en kiste. De har alle hver sit udtryk og kan betyde noget helt specielt. De kan være med til at give din indretning lige netop det look, som du leder efter. Eksempelvis er der mange smukke kister hos Nohr Antik, der sælger kister og giver dig muligheden for at tage en gammel, smuk kiste med ind i din indretning.

 

Det kan være svært at se, hvordan en gammel kiste kan bidrage til din bolig og hvordan den skal tænkes ind i indretningen. Men det er faktisk ikke særlig svært. En gammel kiste kan sagtens få en ny funktionel funktion. Den kan bruges til opbevaring, pyntebord eller give din bolig et antikt look. Det er bare med at finde den rigtige model og farve.

 

Brug en gammel kiste i din indretning

Giv en gammel kiste et nyt liv ved at tage den ind i din bolig. Du tænker sikkert hvordan? Den kan anvendes til forskellige ting og på forskellige måder. Som et vintagemøbel, der har sin originale maling og charme er den med til at præge din indretning og du kan selv bestemme om det skal være et vintagelook eller mere moderne.

 

En gammel kiste behøves ikke at skulle anses som et gammelt vintagemøbel. Du kan også købe gamle kister, der er ny renoveret eller malet. De er med til at give din indretning et mere stilrent look. Den kan blandt andet bruges til opbevaring eksempelvis i gangen, hvor der blandt andet kan opbevares sko nede i og bruges som bænk samtidig.

 

Gamle kister kan skabe stemning

Med en kiste kan du både skabe en helt ny stemning i hjemmet, men du kan også funktionelt bruge den til at opbevare dine ting i den. Den er fantastisk til opbevaring af f. eks. vinterjakkerne, vintertøjet, legetøj, julepynten, duge eller bøger. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Man kan få sådan kister i mange størrelser og farver, med buet låg, fladt låg, med håndtag, udsmykning, udskæringer eller helt enkelte.

Det er værd at rykke kisten hjem i boligen, da de oftest også kan fortælle en historie om det udsnit og den tidsperiode den har levet. De antikke kister kan være fra 1800- og 1900-tallet i nogle tilfælde, hvor de gennem deres tid har oplevet lidt af hvert i deres respektive rammer. Der er hos Nohr Antik kister med original bemaling og kister der har fået ny maling.