Giv dine fliser nyt liv med fliserens fra Aros Facaderens

Sommeren er over os, og der findes ikke noget som at nyde solen og en forfriskning på terrassen. Men er fliserne beskidte og triste at se på, kan det hurtigt lægge en dæmper på det gode humør.

Hvis din terrasse er ramt af alger og flisepest, bør du hurtigst muligt gøre noget ved problemet. Dog er det en besværlig og tidskrævende opgave at klare selv. Heldigvis er Aros Facaderens klar til at hjælpe med professionel fliseerens.

Her kan du blive klogere på, hvordan du får dine pæne fliser igen.

Fliserens med flotte resultater

Efterhånden som tiden går, bliver fliser mere og mere modtagelige for alger og flisepest, og det er ikke et kønt syn – særligt når du bare gerne vil slappe af udenfor i skønne omgivelser. At komme problemerne til livs kræver både den rette viden og de rigtige produkter, og som almindelig forbruger kan det være svært at slippe helt af med de triste fliser.

Med Aros Facaderens er du dog sikret et flot og tilfredsstillende resultat. Med mere end 26 års erfaring på området, herunder rengøring og rens af alle slags overflader, samt 12 års garanti får du en vellykket fliserens. Med deres faglige viden om teknikker og materialer giver de dig altid en behandling, der tager hensyn til dit fliseareal i forhold til nuancer og problemets størrelse.

Udover fliserens foretager de også algerens og facaderens, så alle dine udearealer kan se flotte og indbydende ud.

Behandling efter gældende love og regler

Markedet for produkter til fliserens er stort, og det kan være en jungle at navigere i, hvis du har planer om at kaste dig ud i fliserens på egen hånd. Derudover skal du være opmærksom på, at reglerne og lovgivningen er strikse med hensyn til de kemikalier, du må anvende.
Hvis du bruger produkter til fliserens eller anden overfladebehandling, der overskrider de tilladte værdier, kan du risikere at få en stor bøde.

For at være på den sikre side er det derfor en fordel at alliere sig med professionelle i fliserens og overfladebehandling. Det er din garanti for, at alle grænseværdier og miljøgodkendelser bliver overholdt ned til mindste detalje.

Med Aros Facaderens bliver din løsning skræddersyet i samarbejde med dig og i overensstemmelse med dine udearealer. Forbrug af vand, tryk og rensemidler bliver afstemt til netop din opgave, så dine fliser kommer til at fremstå som ny.