Giv dit hjem en ny forandring med gamle antikke møbler

Af Kevin - 23 Aug 2022

Gamle møbler kan blive til nye muligheder i hjemmet

De gamle møbler er blevet udbredt at tage ind i hjemmets indretning, for at skabe en anden stemning og dermed genbruge ældre antikke møbler, der kan være med til at skabe en ny stil. Man kan sagtens give sine gamle møbler et nyt liv, ved blot at give dem en ny omgang maling – nogle gange kan man blive overrasket, over hvor meget mere liv sit møbel kan få ved en lille makeover.

 

Nogle gange handler det om at se nye muligheder i sin bolig, for at skabe noget forandring, når det er tid til at få et friskt pust. Mange antikke møbler kan bruges, når man skal tilføje nye møbler til boligen, hvor man eksempelvis kan benytte en bænk, kiste, kommode, chatol i sin indretning. Hos Nohr Antik er der altid mange fine antikke møbler på lager, så du kan helt sikkert finde noget der passer lige ind i din indretning og efter dine behov.

 

Benyt antikke bænke i din indretning om det enten er indenfor eller udenfor

Nohr Antik har hentet rigtig mange fine antikke bænke fra Sverige og Rumænien, samt nogle slagbænke af nyere dato. Både slagbænke, “gymnastik”-bænke, havebænke, den populære “Loveseat” og mange flere super fine antikke bænke er nogle af de valg, man har at kunne rykke hjem i boligen. Antikke bænke er et super alternativ til stole i køkkenet. Brug en lille bænk i entréen, når du skal have sko på, i haven eller måske i sommerhuset. Der er også små antikke bænke, som passer rigtig fint på børneværelset.

 

Bænke er generelt et meget anvendt møbel og i flere slagbænke, er der fine rum til at gemme tæpper i, eller opbevare forskellige ting og sager. Du kan indrette dit eget hyggehjørne med en slagbænk. Find den slagbænk i det træ, eller den farve som du ønsker, sæt den over i en hyggelig krog i din bolig og køb nogle puder og tæpper til at gøre det ekstra hygsomt. Slagbænken kan eksempelvis placeres ved vinduet, hvor du kan sidde og nyde sollyset med en kaffe, eller læse et magasin. For at give noget mere liv kan du også finde et bord der matcher slagbænken og sætte en plante derpå. Skab din egen stemning og gør din indretning personlig.

 

Du vil inde på Nohr Antik hjemmeside kunne finde en masse inspiration til dit hjem, da de har et bredt udvalg af gamle antikke bænke, der kan være med til at skabe nyt liv hjemme hos dig.