Giv hjemmet et pift med blomster

Af Boligjunkies - 22 Jun 2021

Når man går rundt derhjemme og spekulerer på, hvad der mangler ift. indretningen, kan det være svært at sætte en finger på. Derfor er det praktisk at få den smule inspiration, der indimellem skal til, for at man får øjnene op for, hvad det ”sidste touch” kan være. Det er de små ting, der kan gøre den største forskel.

Naturlig indretning

Som nævnt er det sommetider en kæmpe udfordring at finde ud af, hvad der mangler i hjemmets indretning, for at det ser så indbydende og stilrent ud, som man kunne drømme om. Det er her naturen kommer ind i billedet. Der er mange, der har planter stående i diverse krukker hjemme i køkkenet og på stuegulvet. Men desværre glemmer vi nogle gange det mest åbenlyse: blomster. Blomster er den perfekte tilføjelse, hvis du mangler farve i dit hjem, men ikke har brug for flere indretningsobjekter. Blomster dør som regel efter et stykke tid, men det behøver ikke tælle ned i dine overvejelser om at gøre dem til en permanent løsning. Fordelen ved, at de dør, er nemlig, at du da kan udskifte dem med nye blomster i andre farver og former. Det giver blot en ekstra variation, som vil være rar at opleve i hverdagen.

Blomstergaver

Du behøver ikke kun have blomster stående ét sted i dit hjem. Du kan med rette have en buket stående hist og her i køkkenet stuen, soveværelset, kontoret og så videre, så der altid er en farverig og naturlig stemning, der møder dig bag døren. Det vil desuden være smart med blomster som en fast del af interiøret, da det ikke er sjældent, man modtager blomster til fødselsdag, årsdag, valentinsdag, som værtindegave m.m. Du vil altid have et sted at stille blomsterne, hvis du i forvejen har vænnet dig til og udset steder til dem. Husk også altid at have et vaselager.