God indretning af terrassen

Af Boligjunkies - 28 Mar 2021

Skal din terrasse gøres klar til sommer? Så kan du allerede starte nu. Vejret er ved at blive bedre, og det er hyggeligt at være lidt mere udenfor på sin terrasse. Men aftenerne er stadig kølige. Der kan det være smart at installere terrassevarmer, så kan du holde varmen, og du kan på den måde få mere tid og en længere aften ude.

Der findes rigtig mange forskellige modeller, hvis du vil finde en terrassevarmer, så er der mange muligheder på nettet, du kan fx vælge en Wishco terrassevarmer.

 

Det skal være hyggeligt

Når du indretter din terrasse, skal det være på en måde, der er pænt og samtidig behageligt. Det skal også være hyggeligt, så du har lyst til at bruge tid derude. Du kan plante nogle højbede eller sætte nogle store keramiske krukker med grønne planter eller blomster i. På den måde kommer der lidt mere liv derude samtidig med lidt farve og varme.

Det er godt at vælge nogle lette møbler, så du kan flytte lidt rundt på dem alt efter, hvor solen er, eller hvor du har lyst til, de skal stå i dag. Du skal også sørge for, at det er praktisk. Vælg gerne møbler der kan tåle den danske sommer, med til tider meget regnvejr, så det skal være noget, som er i god kvalitet.

Det praktiske

Du skal også tænke over det praktiske. Den danske sommer kan man aldrig helt regne med. Der kan godt være nogle regnvejrsdage og dage med lidt rigeligt vind. Det kan være praktisk med en parasol, til de dage hvor solen er meget kraftig, eller en markise, som kan skærme for solen.

Hold gangarealet frit så der er plads til, man kan komme frem og tilbage og måske til nogle børn, der kan løbe rundt og lege. Måske skal du have en grill til sommeraftenerne med venner og familie.