Gode tips til boligindretningen

Af Boligjunkies - 24 Sep 2021

Indretning kan enten være en stor udfordring eller det mest naturlige i verden – det kommer meget an på, hvem du er som person. Det er ikke alle, der har denne passion for at indrette, og derfor bliver der måske ikke lagt så meget i det. Alligevel er indretningen grundlaget for alt det, der skal ske i din bolig, og din indretning skal jo også helst være med til at gøre dagligdagen som nem som muligt.

Mere effektiv indretning

Når boligen skal indrettes, er der altid spørgsmålet om plads – særligt hvis du bor i en mindre bolig, kan det godt være svært lige at overskue, hvordan du skal få plads til alle de indretningsartikler, du har brug for i boligen. Derfor gælder det om at indrette boligen så effektivt som muligt.

For det første kan det være en rigtig god ide at indrette med multifunktionelle møbler – på den måde kan du få plads til mere, da et enkelt møbel kan optage funktionen for flere møbler. Det kan dog også bare være en ide at overveje, om der er indretningsartikler, der kan spares væk for at skabe mere plads.

Skab god opbevaringsplads

Det er ikke kun dine indretningsartikler, der skal være plads til i boligen – faktisk skal der jo også være plads til alt andet, du ejer, der skal stå rundt omkring i boligen. Det er alt fra tøj i klædeskabet til potter og pander ude i køkkenet. Er mulighederne for opbevaring ikke gode nok, kommer det hurtigt til at blive meget rodet i boligen.
Der er naturligvis mange forskellige måder at skabe god opbevaringsplads på, og den bedste løsning kommer også meget an på, hvad det er, der skal opbevares. I køkkenet kan en god løsning til meget opbevaring f.eks. være trådkurve til skabe, fordi trådkurve giver god mulighed for at organisere det, du skal opbevare.