Godt ude-miljø giver godt inde-miljø

Af Boligjunkies - 03 Dec 2022

Vores hjem er for mange et trygt sted at være. Vores hjem er ofte der vi søger hen, når vi søger en hjemmebase, hvor vi kan føle os sikre og tilpasse. Et hjem, som er indrettet efter vores egne personlige præferencer, og som giver et godt inde-miljø.

Et godt inde-miljø kræver dog også, at ude-miljøet omkring vores bolig fungerer. Årsagen til dette er blandt andet, at ude-miljøets tilstand kan have påvirkning på, hvor godt inde-miljøet har det.

Vægge der holder på varmen

Murene på vores bolig har betydning for kvaliteten af vores rum indenfor. Med andre ord kan man måske sige, at hvis boligens ydre facader ikke har det godt, så boligens indre det heller ikke godt. Det betyder, at det kan være en god ting at passe på de ydre facader såsom murene, og at vi reparerer dem, hvis de skulle gå i stykker. Murermester Kim kan muligvis være din hjælp en dag, hvis uheldet skulle være ude, og dine facader trænger til en kærlig hånd.

Med fiksede og hele facader kan vi måske sikre et mere stabilt inde-miljø, fordi isoleringen er i orden og fordi, der ikke kommer fugt ind gennem muren, når det regner.

Kloakker der ikke lugter

Hvis vi skyller madrester og andre materialer ned i vores afløb, risikerer vi at tilstoppe vores afløb, hvilket kan resultere i kloakker og afløb, der lugter fælt. Dette gælder også, hvis vi skyller ting ud i toilettet, som ikke kan blive opløst af vandet. Fæle lugte kan påvirke vores bolig, og resultere i at vi ikke har lyst til at være hjemme. Hvis ikke vi gør noget ved dette problem, kan der opstå vandskader, som kan ødelægge vores inde-miljø og ejendele.

Derfor kan det være en god idé at søge hjælp hos en slamsuger en gang i mellem for at få renset vores kloakker.