Gør hækkene klar til sommeren med hjælp til hækkeklipning

Af Boligjunkies - 22 Nov 2021

Hækkeklipning og beskæring af buske kan gøres godt – og det kan gøres skidt. Ved hækkeklipning vil et skidt resultat være en meget uensartet klipning, når målet var at ende med en hæk, der set fra oven flugter fint med en lige linje. Ved beskæring kommer dårligt udført arbejde til udtryk ved, at en beskæring har berørt busken for voldsomt. Hækkeklipning og beskæring bør du ofte få hjælp til.

Lad dine hække blive klippet af professionelle med rette udstyr og knowhow

Firmaer inden for ejendomsservice vil typisk også tilbyde såvel hækkeklipning som beskæring af dine træer og buske – hvor beskæring er en tand dyrere end klipning. Vælger du at betale dig fra at skulle stå med hækkeklipning selv, får du til gengæld arbejdet udført af professionelle, der tropper op med det rette udstyr og den rette knowhow til at klippe dine hække, så at de står klar til næste sommer.

Tag dit servicefradrag i brug, når du får hjælp til havearbejde

Da det at hyre et firma til at hjælpe dig med hækkeklipning giver dig udgifter til havearbejde, er det fradragsberettiget. Her vil det være dit servicefradrag, du kan bringe i spil på forskudsopgørelsen, som kan bruges for flere typer havearbejde. Hvis du føler dig afskrækket fra at få dine hække klippet af andre på grund af prisen, så prøv at se prisen på hækkeklipning og din skattebesparelse under ét.

Stor gennemskuelighed omkring priser på hækkeklipning

Hækkeklipning kan sagtens være utaknemmeligt arbejde, hvis du har mange meters høj hæk, der omkranser din ejendom. Lad derfor være med at stå med teten selv, når du har professionelle i dit nærområde, som kan løse opgaven for dig. Flere firmaer inden for ejendomsservice angiver priserne på hækkeklipning ved et fast beløb pr. meter, hvor hække over en vis højde er lidt dyrere at klippe.