Guide til dig som elsker ude- og grillhygge

Det er ingen hemmelighed, at danskere elsker hygge og grill – og hvad er så bedre, hvis man kan kombinere disse ting? Det skulle da lige være, at man kan opgradere hyggen udenfor yderligere.

Derfor er der nedenfor samlet tre forskellige ting, som kan give dig inspiration til, hvordan du kan gøre din sommeraften til den ultimative hyggeaften.

Udendørs bålhygge

Der er ingen tvivl om, at det er hyggeligt at samles rundt om et bål. Derfor kan det være værd at overveje at anskaffe sig et stålfad i støbejern. Her kan du tænde op for dit eget lille, hyggelige bål uden at tænde op for et helt Sankt Hans bål. En god tommelfingeregel er at sætte stålfadet et sted, hvor der enten er fliser eller sten såsom på en terrasse. Til trods for, at stålfadet selv kan stå, kan det være en god ide at benytte sig af det stativ, der medfølger, som er med til at give stålfadet en god stabilitet.

Bliv kok med det rette kokkesæt til bålstedet

Modsat kan det være, at du slet ikke kan lade være med at slå din indre kok løs, når du sidder omkring bålstedet. Du skal bestemt heller ikke holde det tilbage, da du kan få dit helt eget kokkesæt. Fordelen med kokkesættet er, at det kan bruges hen over åben ild.

Skulle du og en anden få lyst til at slå et telt op ude i skoven, så er det en fordel at sættet både er nemt at transportere med derud og har de nødvendige køkkenartikler til madlavningen.

Lav vafler med ungerne

Når børnene er til stede, vil de formodentligt enten lave snobrød eller vafler. Med et vaffeljern kan du med garanti blive den bedste forælder den aften og skabe en stor glæde i børnenes øjne, når du fortæller dem, at I skal lave vafler på bålet.