Har du brug for et større stillads?

Af Boligjunkies - 16 Aug 2021

Hvis du er beskæftiget på en byggeplads eller et andet sted inden for industrien, hvor det er vigtigt, at du kan komme godt op i højden og arbejde, så kan det være, at det er gået op for dig, at du får behov for et stillads.

Desværre er det noget, der er meget dyrt at investere i selv, og derfor er der mange, der vælger at leje sådan en form for materiel. Og heldigvis er det også muligt for dig, hvis du tager et kig online inden for hos Brunsgaard A/S, som leverer tekniske løsninger og materiel til byggebranchen og industrien – både nationalt og internationalt.

Intet er mere vigtigt end sikkerheden hos Brunsgaard A/S

Hos Brunsgaard A/S er det sikret, at du møder den aboslut bedste kvalitet. Det vil sige, at du her lejer materiel, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med noget, og derfor kan du trygt arbejde lige meget, hvor højt oppe du befinder dig.

Sikkerheden skal nemlig altid være i orden, og derfor prioriteres den højt hos Brunsgaard A/S. Sikkerhed kommer i første række, og det er både noget, der gælder det materiel, som der lejes ud lige såvel som de mange arbejdere, der kommer til at bruge det.

Lej trygt stilladser eller forskalling

For at sørge for at du lejer et stillads, der er i orden, gennemføres der kontinuerligt kontroller og tests på de udlejede produkter. Og det er også en forudsætning, at alle medarbejdere hos Brunsgaard A/S gennemfører alle de nødvendige kurser, der måtte være inden for det givne område. Det betyder, at alt lever op til de strengeste krav, der måtte være i branchen.

Det vil sige, at du som kunde altid kan være helt tryg ved at leje dit stillads eller noget andet materiel, som du måtte have behov for som for eksempel forskalling.